Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

TRON (TRX) dApp en smart contracts volumes nemen ondanks licht dalende koers toe

De afgelopen dagen waren voor TRON (TRX), net als de meeste andere cryptocurencies, relatief goed. Ondanks dat bitcoin (BTC) de $4.000 wist te doorbreken, blijft TRON enigszins achter qua prijsstijgingen. Dit is echter niet per se een slecht teken.

Aangezien de koersen van veel altcoins in grote mate afhankelijk zijn van de bitcoin-koers, is het feit dat de TRON-koers zich er niets van aantrekt een goed teken. Normaal gesproken zien altcoins een daling wanneer BTC in waarde toeneemt, en juist stijgingen wanneer BTC het wat minder doet. Volgens analisten is een crypto-markt met cryptocurrencies die minder afhankelijk zijn van wat BTC doet, een gezondere crypto-markt.

- Advertentie -

TRON lijkt een van die cryptocurrencies te zijn die zich weinig aantrekt van wat bitcoin doet. De crypto staat op het moment van schrijven iets in de min na een daling van 0,23%, wat geen significante daling genoemd kan worden. 1 TRX is na deze lichte daling, op moment van schrijven, $0,023 waard, terwijl dat eerder deze week nog $0,021 was.

De huidige gegevens suggereren daarnaast dat de toekomst er mooi uitziet voor TRON. Het platform, waarop gebruikers smart contracts en dApps (gedecentraliseerde applicaties) kunnen hosten, zag een enorme stijging in het aantal gebruikers. Zo zag het platform de afgelopen twee weken maar liefst 12 miljoen smart contract triggers afgaan.

Naast het aantal triggers nam ook het dApp-volume sterk toe. In de afgelopen 24 uur gaven gebruikers meer dan $100 miljoen uit binnen de gedecentraliseerde applicaties op de TRON-blockchain. Al met al suggereert dit dat het TRON-netwerk steeds populairder wordt binnen de crypto-gemeenschap. En mocht het nog meer gebruiker aan weten te trekken, dan liggen er wellicht gouden tijden voor de boeg voor TRON.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.674,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.719,48 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.740,90 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.792,97 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.792,97 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.674,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.719,48 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.740,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: De bijzondere geschiedenis van bitcoin als geld

Ondertussen al meer dan tien jaar geleden publiceerde Satoshi de Bitcoin white paper waarmee het verhaal van bitcoin begon. Het is misschien lastig om...