Home Nieuws Altcoin nieuws TRON wil staking beter gaan regelen met nieuw stimuleringsplan

TRON wil staking beter gaan regelen met nieuw stimuleringsplan

In een aantal tweets kondigt de TRON Foundation CEO, Justin Sun, een nieuw “staking TRON Partners stimuleringsplan” aan. Het plan moet meer gebruikers, cryptocurrency exchanges en partners stimuleren het netwerk te gebruiken, aldus Sun in zijn tweets.

Een eerlijke, gedecentraliseerde verdeling van staking-opbrengsten, die een grotere gebruikersparticipatie aanmoedigt en een soepelere deelname aan staking mogelijk maakt voor meer wallets, exchanges en partners.

- Advertentie -

Sun hoopt met het nieuwe plan het aantal stemmers te laten groeien. Daarnaast wil bij nog meer stimuleringsmechanismen gaan implementeren om het TRON ecosysteem in de toekomst sneller te laten groeien. Zo schrijft Sun in een volgende tweet:

3. Minder onnodige dividenduitkeringstransacties, wat leidt tot minder bandbreedteverbruik en grotere robuustheid van het netwerk.
4. Een basis voor complexere consensus- en stimuleringsplannen, waarmee meer mogelijkheden voor toekomstige ontwikkeling worden gesignaleerd.

Een groei van het aantal gebruikers leidt volgens Sun vervolgens tot “meer TRON nodes en Partners, grotere decentralisatie en meer deelnemers wereldwijd.” TRON Partners krijgen daarnaast op basis van het aantal stemmen dat ze krijgen, beloningen uitbetaald. Zodoende optimaliseert TRON de manier waarop gebruikers die staken hun beloningen ontvangen:

#TRON Partner Staking & Stembeloning: voor elk blok ontvangen de 127 nodes (TRON-partners) met de meeste stemmen TRX-beloningen in verhouding tot de stemmen die ze krijgen. De totale beloning voor één blok is 160 TRX. We hebben de manier waarop stakende gebruikers rendement kunnen krijgen geoptimaliseerd.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.616,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.684,96 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.686,84 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.689,29 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.720,64 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Magische grens in zicht

Wat is dat toch met die psyche van de mens? Keer op keer, als de koers van bitcoin support lijkt te vinden, stappen ze...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.