Kevin Schijven Kevin Schijven
04/06/2019 09:43 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/06/2019 09:43

TRONs Justin Sun wint lunch met miljardair Warren Buffett met bod van $4,6 miljoen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
TRON's Justin Sun had eindelijk zijn meeting met Warren Buffett van $4,5 miljoen

Foto: Morrowind/Shutterstock

Justin Sun, oprichter en CEO van TRON (TRX), heeft een etentje gewonnen in een veiling met niemand minder dan Warren Buffett, een van de allerrijkste mensen op aarde. Dat blijkt uit een persbericht gepubliceerd op 3 juni.


Justin Sun heeft maar liefst $4.567.888 betaald om een liefdadigheidsveiling te winnen. De opbrengsten van de veiling gaan naar de GLIDE foundation die vervolgens het geld zal gebruiken om de armen, daklozen en etnische minderheden bij te staan.
Warren Buffet is de meest succesvolle investeerder ooit. De CEO van Berkshire Hathaway heeft een geschatte netto vermogen van meer dan $80 miljard. Ook staat hij bekend als een enorme cryptocurrency scepticus. Voorheen zei hij dat bitcoin (BTC) geen echte waarde heeft, dat het niets doet, een gokmiddel is dat gevoelig is voor fraude en dat het “rattengif in het kwadraat” is.
Justin Sun mag zeven gasten meenemen naar het etentje. De eerste persoon die hij heeft uitgenodigd is Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance. Hij heeft echter afgezegd omdat New York te ver weg voor hem zou zijn. Hij heeft vervolgens Anthony Pompliano, CEO van Morgan Creek Digital, uitgenodigd. Pompliano heeft al laten weten dat hij beschikbaar is. CZ feliciteert Sun met de lunch op Twitter:


In een blogpost schrijft Justin Sun dat hij een enorme fan is van Warren Buffett en zich verheugt om hem te ontmoeten en te overtuigen van blockchain-technologie en de potentie van cryptocurrencies. In het persbericht zegt hij het volgende:

Ik kijk ernaar uit om een echte pionier in het investeren te ontmoeten. Ik ben verheugd om met Warren Buffett te praten over de belofte van blockchain en waardevolle tips en inzichten van hem te krijgen over ondernemerschap en gewaagde weddenschappen voor de toekomst.

Ook Warren Buffett heeft laten weten dat hij zich op de ontmoeting verheugt:

Ik ben blij met het feit dat Justin de lunch heeft gewonnen en ik kijk er naar uit om hem en zijn vrienden te ontmoeten. We gaan een goede tijd hebben en GLIDE zal zijn bijdrage gebruiken om vele duizenden mensen te helpen.

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie