Wessel Kersting Wessel Kersting
06/12/2021 12:48 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 20:17

UNUS SED LEO stijgt hard door de volatiele markt

icon-altcoins
Altcoin nieuws
UNUS SED LEO stijgt hard door de volatiele markt

De crash van gister lijkt nog niet voorbij. Waar het leek alsof bitcoin toch weer de weg omhoog opzocht, staat de nummer één cryptocurrency op marktwaarde nu toch weer met ongeveer 4% in de min. Er zijn gelukkig wel nog coins die het beter doen. Een voorbeeld daarvan is UNUS SED LEO (LEO). Deze coin staat in de afgelopen 24 uur met ongeveer 10% gestegen. Zelfs over de afgelopen zeven dagen wist deze coin nog een positief resultaat te boeken. LEO steeg in die periode met ongeveer 6%. Dat is beter dan het gros van de markt. 

Door de stijging staat de coin op de 42e plek op basis van marktwaarde. De totale marktwaarde van de coin is nu ongeveer $3,4 miljard. Het volume is ten opzichte van gister wel gedaald met ongeveer 7%. Dit is echter niet zo’n heel groot verschil. LEO stijgt al langzaamaan sinds begin 2020. De echte harde stijging begon pas in februari van dit jaar.   

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Wat is UNUS SED LEO?

LEO is een token die is ontworpen voor verschillende doeleinden voor alle platform van iFinex, het moederbedrijf van Bitfinex. Deze coin is in het leven gebracht na de beschuldigingen tegen het handelsplatform over illegale gebruik van Tether. De cryptocurrency zorgt ervoor dat gebruikers van het Bitfinex platform bijvoorbeeld korting krijgen op handelskosten.

Advertentie

Grafiek van LEO

De grafiek van LEO ziet er eigenlijk heel mooi uit. Zoals eerder vermeld is de koers in een langzame opwaartse trend aan het handelen sinds 2020. Begin 2021 schoot de koers uit dit kanaal en testte de oude weerstand voor nieuwe steun. De koers leek hier goed op te kunnen bouncen en steeg verder vanaf dit niveau. De bovenkant van de nieuwe weerstand wordt op het moment getest. Mocht LEO hier weer uitbreken kunnen we misschien hetzelfde verwachten. De oude weerstand wordt nieuwe steun. Zeker een coin om in de gaten te houden bij een volatiele markt als deze!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie