Timo Bult Timo Bult
10/04/2021 13:31 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/04/2021 13:31

VeChain (VET) bereikt nieuw prijsrecord na stijging van 60% deze week

icon-altcoins
Altcoin nieuws
VeChain (VET) bereikt nieuw prijsrecord na stijging van 60% deze week

Foto: DIAMOND VISUALS/Shutterstock

VeChain (VET) doet het de afgelopen weken bijzonder goed. Sinds het begin van 2021 staat de altcoin 650% in de plus, en vestigde het vandaag zelfs een nieuw prijsrecord! De versnelling die we de afgelopen dagen zagen, werd waarschijnlijk aangedreven door groot nieuws omtrent de adoptie van het netwerk.

Het grote Amerikaanse softwarebedrijf Salesforce is namelijk actief op zoek naar een blockchain-netwerk dat het bedrijf kan helpen bij het veilig delen van data tussen klanten het het bedrijf zelf. Salesforce director of strategy & architecture schreef onlangs over VeChain:

“Het belangrijkste voordeel van het werken met VeChain was de eenvoud van integratie. VeChain biedt een Blockchain-as-a-Service-platform, waardoor ik zelf geen tussenarchitectuur hoefde te leveren. Van wat ik heb gezien, is dit uniek aan de openbare blockchain van VeChainThor en ik dacht dat het een heel goed idee was, vooral voor organisaties die niet per se in meer systemen willen investeren om te onderhouden.”

VeChain richt zich vooral op de bedrijfswereld en biedt een gemakkelijk te integreren blockchain-platform. “Met ToolChain hebben we de behoefte aan al te complexe technische kennis geëlimineerd en gebruikers voorzien van unieke native features zoals het delegeren van fee’s. We denken dat VeChainThor volledig kan profiteren van het kernaanbod van blockchain op een eenvoudig te implementeren manier,” aldus de VeChain Foundation. En dat spreek Salesforce dus aan!

De VET koers surft mooi mee op de goede ontwikkelingen. VET bereikte vandaag een nieuwe all-time high (ATH) van $0,1377. Dat is een stijging van bijna 60% in slechts een week tijd. Sinds het begin van dit jaar staat de altcoin maar liefst 650% in de plus.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie