Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

VeChain (VET) komt met oplossing ter verbetering voedselveiligheid

De recent ontwikkelde en uitgebrachte tool van VeChain (VET) biedt whitelabel-services aan waarmee de voedingssector on-chain solutions kan implementeren die de veiligheid van producten beter beheren. De uitgebrachte diensten zijn onder andere templates die producten kunnen traceren zoals de oorsprong, cross border logistiek, maar het kijkt ook naar het volledige logistieke proces.

De bedrijven die gebruik maken van de applicatie krijgen ook toegang tot diensten van derden, zoals onder meer PwC, Deloitte en DNV GL, om hen te helpen de kosten van certificering, audits, verzekeringen en financiële diensten te verlagen.

- Advertentie -

VeChain verklaarde dat de meeste BaaS-platforms en bedrijven die momenteel op de markt zijn, alleen ondersteuning bieden voor framework-services van hoog niveau, “zoals de inzet van nodes.”

“Deze enorme toetredingsdrempel belemmert de acceptatie van blockchain in de voedingssector. Met VeChain ToolChain kunnen kant-en-klare blockchain applicaties snel worden geïmplementeerd om aan echte zakelijke behoeften te voldoen.”

De stichting biedt ook ingebouwde, gebruiksklare sjablonen die zijn gemodelleerd voor voedselteelt, verwerking, verpakking, logistiek, detailhandel en meer.

Onlangs heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration, FDA, een blauwdruk en een pilotstudie over de veiligheid van voedsel. Hierin werd nadrukkelijk vermeld dat het gebruik van blockchain een optie is om de bevonden uitdagingen op te lossen.

VeChain heeft goede hoop dat de tool nuttig zal zijn voor vele subsectoren en producten, zoals vers voedsel, zuivelproducten, alcohol en wijn, en geïmporteerd voedsel.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.390,10 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.390,10 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...