Kevin Schijven Kevin Schijven
22/07/2020 15:33 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/07/2020 15:33

VeChain (VET) zal niet stoppen voordat het Ethereum (ETH) inhaalt, zegt oprichter

icon-altcoins
Altcoin nieuws
VeChain_(VET)_zal_niet_stoppen_voordat_het_Ethereum_(ETH)_inhaalt,_zegt_oprichter

Foto: DIAMOND VISUALS/Shutterstock

Sunny Lu, medeoprichter van VeChain (VET), zal niet stoppen tot zijn cryptocurrency Ethereum (ETH) heeft ingehaald. Dat zegt Lu op 20 juli tijdens een interview met Boxmining, een crypto-show op YouTube:

Lu wordt gevraagd of hij denkt dat de marktkapitalisatie van VeChain ooit die van Ethereum voorbij zal gaan. De CEO zegt dat hij niets anders dan respect voor Ethereum en oprichter Vitalik Buterin heeft, maar hij belooft dat hij er alles aan zal doen om Ethereum in te halen:

Maar zoals je weet, records zijn er om te breken en zoals je weet, heersers moeten van hun troon worden verstoten. Stel, het lukt ons op een dag, dan zal ik heel gelukkig zijn. Ik denk dat het ook laat zien dat de hele blockchain-industrie gaat over op de een of andere manier echt te doorbreken, omdat we het hebben over massa-adoptie, dus niet alleen technologische uitvindingen, maar wiskundige adopties met zakelijke waarde.

In gerelateerd nieuws gaat VeChain gebruikt worden bij een distributed ledger technology (DLT) proef van Coldiretti, de grootste landbouwvereniging van Italië, samen met Princes, de grootste tomatenfabrikant van Europa.
VeChain zal worden toegepast bij de supply chain, of toeleveringsketen, van groenten, voornamelijk tomaten, in Europa, meldt La Repubblica op 20 juli. Volgens de publicatie gaat het om een meerderjarig contract en zijn meer dan 300 bedrijven betrokken bij het project.


Het doel van het project is om klanten te garanderen dat zij met behulp van blockchain-technologie weten dat zij echte Italiaanse tomaten kopen. Tevens moet het helpen bij het bestrijden van voedselvergiftiging waar jaarlijks duizenden mensen aan sterven. Het project is een grote aanwinst voor VeChain.
Begin deze maand begon de koers van VeChain plotseling aan een sterke stijging en tikte het bijna zijn all-time high (ATH) aan. Op het moment van schrijven hangt de prijs rond $0,0175.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie