Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

VeChain (VET) zal niet stoppen voordat het Ethereum (ETH) inhaalt, zegt oprichter

Sunny Lu, medeoprichter van VeChain (VET), zal niet stoppen tot zijn cryptocurrency Ethereum (ETH) heeft ingehaald. Dat zegt Lu op 20 juli tijdens een interview met Boxmining, een crypto-show op YouTube:

- Advertentie -

Lu wordt gevraagd of hij denkt dat de marktkapitalisatie van VeChain ooit die van Ethereum voorbij zal gaan. De CEO zegt dat hij niets anders dan respect voor Ethereum en oprichter Vitalik Buterin heeft, maar hij belooft dat hij er alles aan zal doen om Ethereum in te halen:

Maar zoals je weet, records zijn er om te breken en zoals je weet, heersers moeten van hun troon worden verstoten. Stel, het lukt ons op een dag, dan zal ik heel gelukkig zijn. Ik denk dat het ook laat zien dat de hele blockchain-industrie gaat over op de een of andere manier echt te doorbreken, omdat we het hebben over massa-adoptie, dus niet alleen technologische uitvindingen, maar wiskundige adopties met zakelijke waarde.

In gerelateerd nieuws gaat VeChain gebruikt worden bij een distributed ledger technology (DLT) proef van Coldiretti, de grootste landbouwvereniging van Italië, samen met Princes, de grootste tomatenfabrikant van Europa.

VeChain zal worden toegepast bij de supply chain, of toeleveringsketen, van groenten, voornamelijk tomaten, in Europa, meldt La Repubblica op 20 juli. Volgens de publicatie gaat het om een meerderjarig contract en zijn meer dan 300 bedrijven betrokken bij het project.

Het doel van het project is om klanten te garanderen dat zij met behulp van blockchain-technologie weten dat zij echte Italiaanse tomaten kopen. Tevens moet het helpen bij het bestrijden van voedselvergiftiging waar jaarlijks duizenden mensen aan sterven. Het project is een grote aanwinst voor VeChain.

Begin deze maand begon de koers van VeChain plotseling aan een sterke stijging en tikte het bijna zijn all-time high (ATH) aan. Op het moment van schrijven hangt de prijs rond $0,0175.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.265,41 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.265,41 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...