Home Nieuws Altcoin nieuws De VN's UNOPS gaat samenwerking aan met IOTA

De VN’s UNOPS gaat samenwerking aan met IOTA

- Advertentie -

UNOPS, een dienst en technisch adviesorgaan van de Verenigde Naties (VN), en cryptocurrency project IOTA hebben een partnership aangekondigd die beoogt UNOPS te helpen om gebruik te maken van IOTA’s open-source gedistribueerde leder en de bijbehorende Tangle technologie. Dit om processen binnen de UNOPS te verbeteren en tussenpersonen te elimineren.

Yoshiyuki Yamamoto, UNOPS adviseur omtrent blockchain technologie, zei:

We delen een visie waarbij machines, apparaten, sensoren en mensen met elkaar in verbinding staan en met elkaar communiceren – het is de wereld van ‘Industry 4.0’. Door gebruik te maken van technologie die simultane processen bewerkstelligt zonder de noodzaak van tussenpersonen zal ons in staat stellen onze missie als organisatie voor te zetten.

Onderdeel van UNOPS’ interesse in IOTA is de open technologie die blockchain aandrijft, wat communicatie en knelpunten in de supply chain ten goede komt. UNOPS, die zich mondiaal inzet voor de VN’s humanitaire projecten, werkt aan de hand van strikte standaarden omtrent verantwoordelijkheden. Hier kan IOTA’s transparante ledger verbetering en gemak brengen.

IOTA implementeert ‘Directed Acyclic Graphs’ (DAGs), ook bekend als Tangle, dat werkt als een zogeheten ‘mesh-netwerk’. Het netwerk is minder bron-intensief en is beter te schalen dan de traditionele protocollen omdat het netwerk niet afhankelijk is van de volledigheid van elke ‘node’.

De IOTA (MIOTA) prijs is de afgelopen dagen gestaag afgenomen, wat in lijn ligt met de hele markt. In de laatste 24 uur is de waarde gedaald met 2,65% naar $1,50, maar toegenomen met 2,84% ten opzichte van Bitcoin in hetzelfde tijdsbestek.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.306,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€16.355,40 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.364,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€16.425,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.602,80 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...