Weiss Ratings stoot met lovend bericht over Cardano (ADA) mensen tegen het zere been

979

Weiss Ratings berichtte gisteren op Twitter over Cardano (ADA) en deed daarmee stof opwaaien in de cryptocurrency community. Weiss Ratings, dat als missie heeft consumenten, investeerders, professionals en andere eindgebruikers in staat te stellen verstandige keuzes te laten maken en daarmee financieel risico te verminderen en mogelijkheden voor winst te vergroten, prees Cardano in de tweet door de startup te bestempelen als een top blockchain-project en het hebben van de goedkoopste cryptocurrency.

Volgens Weiss Rating verdient Cardano deze veren in het achterwerk wegens de reputatie van een onderzoeksgerichte aanpak in blockchain-technologie en tegelijk het uitgeven van een goed te betalen crypto-munt.

Op dit moment wordt cardano (ADA) verhandelt voor $0,083766 en staat de munt 2,50% in de plus op CoinMarketCap, waarmee ADA de tiende plek bekleed. Hoewel het geluid vanuit Weiss Ratings onomstotelijk positief is, is de reactie vanuit de cryptocurrency-gemeenschap nogal verdeeld. Uit het kamp van Cardano-fans klinkt uiteraard bevestiging, maar de positieve reacties zijn schaars:

Ook vanuit het Cardano-project zelf wordt met dankbaarheid gereageerd:

Toch is kritiek op de uitlating van Weiss Ratings beter vertegenwoordigd en is deze (want internet) niet mals. Zo wordt er geroepen dat Cardano het alleen goed doet op papier, het project in twee jaar amper wat heeft laten zien en ook de bewering van goedkoopste cryptocurrency geen hout snijdt:

Veel Twitteraars geven ook aan Weiss Ratings niet meer serieus te kunnen nemen. Het platform lijkt met de uitspraak over Cardano weinig mensen te paaien.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David afgelopen maandag gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!

Afbeelding afkomstig van FlyerDiaries.com

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Satos

9/10

€7.225,39 Kopen
Litebit

8.9/10

€7.208,63 Kopen
Coinmerce

8.9/10

€7.163,47 Kopen
Bitcoinmeester

8.7/10

€7.192,80 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€7.136,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€7.209,09 Kopen
Bitonic

7.4/10

€7.192,98 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€7.312,02 Kopen
Laatste nieuws