David van Ineveld David van Ineveld
17/01/2024 21:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/01/2024 18:12

Zijn Bitcoin ETF’s het startschot voor een ‘alt-seizoen’?

Bitcoin-BTC
icon-altcoins
Altcoin nieuws

Hallo en welkom weer bij een nieuwe video! Ik heb weer een boeiende update voor jullie over de recente ontwikkelingen in de cryptomarkt. Ik was even op vakantie, dus het heeft even geduurd, maar ik ben terug met een verse blik op de belangrijkste thema’s die ons bezighouden

In de bovenstaande video bespreek ik de recent goedgekeurde bitcoin (BTC) ETF, de prijsactie van bitcoin en natuurlijk de vraag wat altcoins gaan doen.

Nieuw Nederlands crypto project groeit als kool en gaat voor meer
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Bitcoin ETF veroorzaakt interessante bewegingen

De goedkeuring van de ETF was natuurlijk groot nieuws. We zagen interessante bewegingen in de markt, wat veel stof tot nadenken geeft. De grote vraag is nu of we een grotere correctie gaan zien, zoals sommigen suggereren, of dat de rally doorzet. En hoe zit het met de altcoins? Dat is waar ik het vandaag ook over wil hebben.

We beginnen met de bitcoin koers. Op de 4-uurs en dagelijkse grafieken zijn een aantal interessante dingen te zien. Zo geven de momentumindicatoren bepaalde signalen af. De recente goedkeuring van de Bitcoin ETF zorgde voor een hoop volatiliteit. Eerst was er een rally, daarna een dip door een nepbericht over de goedkeuring, en uiteindelijk de echte goedkeuring die de koers weer deed stijgen.

Ik heb in een vorige video al gesproken over het ‘buy the rumor, sell the news‘-fenomeen en dat zag je hier ook terug. Maar wat mij positief stemde, was dat de koersdip na het nepbericht relatief meeviel. De koers vond steun rond de $42.5K en sloot zelfs boven belangrijke moving averages.

Benieuwd naar mijn volledige kijk op de markt? Klik dan snel op afspelen hierboven om mijn nieuwste video te bekijken!

Advertentie

Bitcoin, crypto en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie