Wessel Kersting Wessel Kersting
13/03/2024 19:04 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/03/2024 11:42

AAVE crypto zet opwaartse trend voort met oog op $150 koersdoel

Aave-AAVE
Analyses
Bitcoin op rand van uitbraak: hoe koers naar $80.000 kan stijgen

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

Aave (AAVE), een toonaangevend DeFi-leenplatform dat gebruikers in staat stelt te lenen en uit te lenen, staat in het middelpunt van deze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor AAVE, met een analyse uit onze Discord community waar we meer dan 20 crypto-analyses per week updaten en live-streams organiseren.

Technische analyse Aave (AAVE) koers

Onze analisten zijn erg positief over de AAVE koers. Zij hebben in de groene koopzone een positie kunnen opbouwen en houden deze tot nu toe nog vast. In hun nieuwe update zeiden zij het volgende:

“AAVE blijft een positief beeld tonen. We hebben eerder een groene koopzone rond de $80 aangewezen, en we bevinden ons nog steeds in de fase van de verwachte stijging. Op dit moment merken we de vorming van een ‘12345 Elliott Wave’ patroon op, specifiek als de derde innerwave, wat wijst op een aanhoudend positieve trend.

 

Daarom verwachten we dat de koers nog verder zal stijgen, gevolgd door een kleine correctie om de grotere vierde wave te vormen. Er is echter geen reden tot zorg; deze daling is slechts tijdelijk en biedt AAVE een moment om ‘op adem te komen’ voordat de stijging voortgezet wordt.

 

Voor nu richten we onze blik op de doelzone rond de $150, in afwachting van verdere positieve ontwikkelingen.”

Datum analyse: 11 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/1X819Tsp/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie