Wessel Kersting Wessel Kersting
02/05/2024 14:40 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/05/2024 10:46

Avalanche (AVAX) nadert bodem waar koers weer sterk kan stijgen

Analyses
Avalanche (AVAX) vormt zeldzaam patroon, koers kan 150% stijgen

Foto: Vector-3D/Shutterstock

Avalanche (AVAX), een blockchain-platform dat uitblinkt in snelheid, decentralisatie en veiligheid, is het focuspunt van onze analyse vandaag.

We duiken in de koersverwachting voor AVAX, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig analyses en live-streams delen.

Technische analyse Avalanche (AVAX)

De cryptomarkt heeft opnieuw een flinke daling te verwerken gekregen, en ook AVAX lijkt hieronder te lijden. Onze analisten hebben onlangs een nieuwe analyse gedeeld in de Discord groep en het volgende hierover gezegd:

“AVAX heeft een forse daling meegemaakt van de recente piek rond $65 naar het huidige niveau van ongeveer $28.

 

Deze beweging heeft de markt duidelijk in zijn greep, maar we zijn vooral gefocust op een interessant detail op de grafiek: een ‘wick’ die we in januari 2024 zien. Dit wijst op een gebied waar mogelijk nog liquiditeit op te halen valt. Gezien de huidige trends en patronen verwachten we dat AVAX deze bodem zal benaderen in de vorm van een 12345 Elliott Wave patroon.

 

Deze mogelijke afdaling naar de bodem zou de markt kunnen klaarstomen voor een flinke opwaartse beweging. Hoewel we nog enige neerwaartse druk voorzien, blijven we optimistisch over het potentieel van AVAX om een krachtige stijging in te zetten na het testen van de genoemde bodem.“

Datum analyse: 29 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/h9Bxe61d/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie