Wessel Kersting Wessel Kersting
05/05/2024 11:55 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/05/2024 10:58

Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap

Cardano-ADA
Analyses
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap

Foto: photo_gonzo/Shutterstock

Cardano (ADA), een blockchain-platform dat bekend staat om zijn wetenschappelijk onderbouwde benadering, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor ADA, met inzichten uit onze Discord omgeving waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse cardano (ADA) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben in onze Discord omgeving op 29 april de volgende analyse gedeeld. Nu enkele dagen later zien we dat deze precies zo is uitgespeeld. Zij zeiden het volgende in hun analyse:

“Cardano heeft recent een significante daling doorgemaakt, waarbij de prijs van ongeveer $0,79 naar een recent dieptepunt van $0,38 is gezakt. Deze scherpe neergang heeft ons alert gemaakt op mogelijke kansen, want hoewel we mogelijk nog iets verder kunnen zakken, verwachten we niet dat deze daling lang zal voortzetten.

 

Technisch gezien lijkt het erop dat we de afronding van een wave 2 in een groter Elliott Wave patroon naderen. Hoewel het moeilijk te pinpointen is waar deze exact zal eindigen, is de huidige prijszone een interessant moment gebleken om onze positie in ADA te versterken.

 

We hebben een groene koopzone gemarkeerd rond het huidige bereik, gezien onze verwachting van een krachtige opwaartse beweging. Op basis van deze analyse blijven we optimistisch over het potentieel van ADA om te herstellen en hogere prijsniveaus te bereiken.”

Datum analyse: 29 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/oe06jsRd/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Advertentie