Ivan Lagana Ivan Lagana
10/04/2024 18:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/04/2024 15:28

Dogecoin (DOGE) in groene zone, signaal voor grote koersstijging

Dogecoin-DOGE
Analyses
Unieke crypto lijkt op het punt te staan om weer hard te stijgen

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Dogecoin (DOGE), oorspronkelijk gestart als een grap maar uitgegroeid tot een belangrijke speler, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting voor DOGE, met inzichten vanuit onze Discord omgeving community waar liefhebbers en experts regelmatig hun analyses en toekomstvisies delen. De coin komt momenteel weer in interessante support zones, dus onze analisten willen graag een nieuwe update delen.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse DOGE koers

Dogecoin kon onlangs vertrekken vanuit de groene zone die de analisten van Crypto Insiders hadden getekend. Zoals verwacht maakte DOGE vervolgens een dipje naar deze zone, en daarom blijven de analisten positief. Dat legden ze onlangs als volgt uit in de Discord groep:

DOGE liet onlangs een stijgende lijn zien, waarbij de koers steeds nieuwe lokale pieken bereikte. In het verleden zagen we dat de koersstijging stopte toen DOGE de zogenaamde ‘liquidity zone’ bereikte, een gebied waar veel handelaren besluiten hun winst te nemen.

 

Hoewel de koers na deze momenten een dipje had, herstelde deze zich vrij snel weer. We kijken nu uit naar hoe de koers zich vanuit de ‘groene box’, tussen de $0,17 en $0,19 verder omhoog kan bewegen naar weerstandszones rond de $0,273 en $0,34. Dit zijn belangrijke punten waar DOGE mogelijk opnieuw weerstand zal ondervinden.

 

Een belangrijke zone in deze opwaartse trend is het doorbreken van de $0,23 met duidelijke overtuiging. Als dit lukt, kunnen we nog hogere koersen verwachten, mogelijk van $0,34. Kort gezegd, DOGE lijkt op weg te zijn naar een voortzetting van zijn bullish trend, met enkele cruciale punten die in de gaten gehouden moeten worden voor verdere stijgingen.

Datum analyse: 09 april Tradingview link:https://www.tradingview.com/x/lnKJHOTn/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan is al een tijdje ondergedompeld in de wereld van crypto. Als trader in zowel crypto als traditionele markten, draagt hij bij met zijn technische analyses bij Crypto Insiders. Zijn benadering is voornamelijk gericht op het gebruik van Fibonacci niveaus en prijsactie, tools die hem een dieper inzicht geven in markttrends en helpen bij het voorspellen van toekomstige bewegingen. Hij is gepassioneerd over het delen van deze inzichten, altijd op zoek naar nieuwe kansen en geniet van de dynamiek van de markt.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Advertentie