Wessel Kersting Wessel Kersting
02/05/2024 19:45 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/05/2024 10:50

Fetch.AI (FET) kan weer fors stijgen zolang koers hierboven standhoudt

Analyses
Cardano (ADA) vindt stevige basis: grote koerssprong lijkt nabij

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

Fetch.ai (FET), een platform dat kunstmatige intelligentie integreert met blockchain-technologie, staat vandaag ook in onze schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor FET, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams.

Technische analyse Fetch.ai (FET)

Fetchi.ai is in de groene koopzone van onze analisten aangekomen, en is er zelfs iets onderuit gekomen. Een verdere daling is mogelijk, maar een trendomkeer lijkt om de hoek te liggen. Dat legden de analisten onlangs als volgt uit:

“Het handelsbereik waar FET zich momenteel in bevindt, toont een stevige consolidatie binnen de groene zone, tussen ongeveer $2,10 en $2,34. Deze zone ligt net boven de diepere blauwe steunzone, die zich uitstrekt van ongeveer $1,20 tot $1,76.

 

Gezien de huidige patronen is het mogelijk dat we verdere interactie met deze lagere zone zien, wat een potentiële kans kan zijn voor geïnteresseerden. Onze aandacht is gericht op hoe FET reageert wanneer het deze gebieden test. Mochten we een bullish respons zien, dan zou dit een indicatie kunnen zijn dat FET klaar is om een opwaartse trend in te zetten, met het doel de vorige hoogtepunten rond de $3,48 weer te benaderen of zelfs te overstijgen.

 

We houden het invalidatieniveau in gedachten, dat op ongeveer $1,50 ligt. Zolang de koers boven dit niveau blijft, kunnen we voorzichtig optimistisch blijven over het bullish scenario. Een daling onder dit niveau zou ons echter dwingen onze prognoses te herzien.”

Datum analyse: 30 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/NnyhJ4Y6/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Waarom het aankomende vrijdag spannend kan worden voor Bitcoin
Waarom het aankomende vrijdag spannend kan worden voor Bitcoin
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie