Wessel Kersting Wessel Kersting
02/04/2024 13:22 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/04/2024 12:09

Hoe Cardano’s (ADA) koersdaling tot nieuwe marktkansen leidt

Cardano-ADA
Analyses
Bitcoin in gevaar? Beleggers stappen over naar defensieve investeringen

Foto: ARVD73/Shutterstock

Cardano (ADA), een blockchain-platform ontworpen met een wetenschappelijke filosofie, wordt vandaag uitgelicht.

Deze analyse uit onze Discord omgeving duikt in de koersverwachting van ADA. In de Discord groep worden wekelijks meer dan 20 analyses gedeeld en regelmatig live-streams gehouden.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Nieuwe instapkansen voor cardano (ADA)

De markt kleurt vandaag rood, maar de analisten van Crypto Insiders hadden al verwacht dat de ADA koers dieper zou corrigeren.

Deze daling kan echter ook leiden tot nieuwe kansen. Dat legden de analisten enkele dagen geleden als volgt uit in de Discord groep:

“We zijn nog steeds in de afrondingsfase van de grotere wave 5, die we als innerwave [1] zien. We verwachten eigenlijk nog een diepere correctie dan de huidige koers vooralsnog heeft laten zien. 

 

Nu we mogelijk een B- wave hebben geïdentificeerd, kunnen we onze groene instapzone beter vaststellen, welke we hebben gemarkeerd tussen de $0,28 en $0,53. Deze zone heeft een brede range, daarom benadrukken we het belang van goed risicobeheer.

 

We zijn persoonlijk van plan om onze positie in ADA in deze zone te vergroten, omdat we op de langere termijn een stijging verwachten. Zodra de koers in deze groene zone belandt, gaan we nauwlettend kijken of het momentum afneemt. Dit zou ons kunnen helpen om de zone specifieker te maken.”

Datum analyse: 31 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/yQoot1Wy/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie