Ivan Lagana Ivan Lagana
08/05/2024 11:42 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/05/2024 21:58

Injective (INJ) maakt zich klaar voor stijging naar nieuwe hoogtes

Analyses
Cryptobedrijven zien investeringen 40% stijgen naar $2,4 miljard: 3 oorzaken

Foto: XanderSt/Shutterstock

Injective (INJ), bekend om zijn volledig gedecentraliseerde financiële platform voor derivatenhandel, staat vandaag in het middelpunt van onze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor INJ, met inzichten uit onze Discord omgeving. De nieuwste analyses en live-streams worden hier als eerst gedeeld.

Technische analyse INJ koers

Injective moest een zware correctie ondergaan na de enorme stijging die het eind vorig jaar maakte. Inmiddels lijkt het einde van deze correctie in zicht en kan de koers mogelijk stijgen naar nieuwe hoogtes. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

INJ heeft eind 2023 een indrukwekkende prestatie geleverd met een krachtige opmars. Na deze periode van sterke groei, kwam de munt echter in een consolidatiefase, met in maart een laatste stijging naar een hoogtepunt van $53.

 

Sindsdien heeft INJ een aanzienlijke correctie ondergaan, waarbij de koers is teruggevallen naar de ‘golden pocket’ van de gehele opwaartse wave. Vanuit dit niveau vinden we nu steun, wat wijst op een mogelijke stabilisatie en een voorbereiding voor verdere stijgingen.

 

We verwachten dat INJ zijn opwaartse trend zal voortzetten, maar het is belangrijk dat de koers eerst door de weerstand van $30 breekt. Als INJ boven dit niveau kan uitkomen, zou dit een sterk bullish signaal zijn, aangevend dat de munt klaar is om zijn eerdere hoogtes opnieuw te testen en mogelijk nieuwe pieken te bereiken.

Datum analyse:07 mei Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/YFJbxRH5/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan is al een tijdje ondergedompeld in de wereld van crypto. Als trader in zowel crypto als traditionele markten, draagt hij bij met zijn technische analyses bij Crypto Insiders. Zijn benadering is voornamelijk gericht op het gebruik van Fibonacci niveaus en prijsactie, tools die hem een dieper inzicht geven in markttrends en helpen bij het voorspellen van toekomstige bewegingen. Hij is gepassioneerd over het delen van deze inzichten, altijd op zoek naar nieuwe kansen en geniet van de dynamiek van de markt.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Bitcoin Cash (BCH) vindt belangrijk steunniveau en nadert omslagpunt
Bitcoin bullmarkt voorbij? Voorspeller van 2018 crash waarschuwt voor top
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Waarom het aankomende vrijdag spannend kan worden voor Bitcoin
Waarom het aankomende vrijdag spannend kan worden voor Bitcoin
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie