Wessel Kersting Wessel Kersting
16/05/2024 11:50 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/05/2024 10:12

NEAR crypto lijkt klaar voor sterke stijging vanuit groene zone

Analyses
NEAR crypto lijkt klaar voor sterke stijging vanuit groene zone

Foto: Champ008/Shutterstock

NEAR Protocol (NEAR), bekend om zijn sharding-technologie die zorgt voor schaalbaarheid en snelheid, wordt vandaag uitgelicht.

Onze analyse duikt in de koersverwachting van NEAR, met inzichten uit onze Discord community. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams gedeeld.

Technische analyse NEAR Protocol (NEAR) koers

NEAR lijkt steun te hebben gevonden in de groene zone van onze analisten. Het lijkt erop dat de koers vanuit hier zijn volgende stijging kan inzetten. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit:

“Momenteel bevindt de koers van NEAR zich in een korte termijn correctieve fase, in de vorm van een wave 2, en hangt in een belangrijke steunzone. De koers lijkt te blijven hangen in de groene koopzone tussen $7 en $7,50 

 

Wij denken dat NEAR in deze zone steun zal vinden en mogelijk vanuit hier kan uitbreken. Dat zou kunnen leiden tot een stijging richting de vorige piek rond $9. Het niveau om in de gaten te houden is $5,708; een daling onder dit niveau zou ons bullish scenario ongeldig maken.

 

Op de lange termijn blijven we positief over NEAR. Als de koers in de groene zone een solide basis vindt, verwachten we een hernieuwde opwaartse beweging. We blijven in de Discord groep alert op verdere koersontwikkelingen en bereiden ons voor op mogelijke koopkansen binnen deze steunzone.”

Datum analyse: 12 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/N8gCBRjr/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie