Wessel Kersting Wessel Kersting
22/04/2024 16:14 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/04/2024 10:50

NEAR crypto lijkt op het punt te staan om opnieuw sterk te stijgen

Analyses
THORChain (RUNE) biedt kans in groene zone: koers kan 100% stijgen

Foto: XanderSt/Shutterstock

NEAR Protocol (NEAR), een blockchain-platform dat uitblinkt in snelheid en schaalbaarheid dankzij zijn unieke sharding-technologie, staat vandaag centraal in onze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor NEAR, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig analyses en live-streams delen.

Technische analyse near protocol (NEAR) koers

Near protocol lijkt inmiddels een ommekeer te maken na het vestigen van een nieuwe lokale bodem. Onze analisten deelden daarom onlangs de volgende analyse in onze Discord omgeving:

“NEAR toont een interessant patroon op de grafiek. Recentelijk dook de koers kort onder de vorige bodem van begin maart, maar herstelde snel. Dit suggereert dat NEAR liquiditeit heeft verzameld voor een mogelijke stijging.

 

We wachten nu op een bevestiging van deze potentiële nieuwe opwaartse beweging. We hopen een 12345 Elliott Wave patroon te zien ontstaan, wat een zeer positief teken zou zijn en ons de nodige bevestiging zou geven.

 

We zijn daarom persoonlijk geinteresseerd om onze positie in NEAR uit te breiden in de zone tussen de $3,2 en $5,36. Vanuit deze positie verwachten we een aanzienlijke stijging, mits we enkele vroege signalen van bevestiging zien.

 

We blijven dus alert op de ontwikkelingen en houden deze koopzone in de gaten voor verdere acties.”

Datum analyse: 21 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/YZNV9dyy/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie