Wessel Kersting Wessel Kersting
10/07/2024 13:16 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/07/2024 12:33

Ondo crypto lijkt klaar om te knallen na bereiken van grootse mijlpaal

Ondo-ONDO
Analyses
Solana kan flinke boost krijgen met BTC, ETH & SOL in een 'super-ETF'

Foto: Vintage Tone/Shutterstock

Ondo Finance (ONDO), een opkomende DeFi-platform, heeft onlangs een mijlpaal bereikt met een Total Value Locked (TVL) van meer dan $500 miljoen. Dit markeert de eerste keer dat een aanbieder van getokeniseerde Amerikaanse schatkistpapieren dit niveau heeft bereikt.

Hieronder werpen we een blik op een actuele technische analyse afkomstig uit onze Discord-omgeving, waar analisten diepgaande inzichten delen over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends.

Technische analyse ondo finance (ONDO)

De koers van ONDO was onlangs hard gedaald, maar lijkt wellicht een bodem te hebben gevonden. Wat kunnen we nu verder verwachten? Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs uit in Discord:

“ONDO bevindt zich momenteel in een interessante positie op de markt. De koers is verder teruggezakt naar de golden pocket van de grotere swing low/high, waar we nu een reactie zien. Dit is een belangrijke steunzone voor ONDO.

 

Het is echter mogelijk dat de koers nog een keer terugkomt in de blauwe box om daar verdere support te vinden. We willen zien dat de koers sterke steun vindt in de blauwe zone, waarna we een opwaartse beweging richting $1,12 verwachten. Een doorbraak boven dit niveau zou ons verder bullish stemmen.

 

We zien ook veel liquiditeit liggen boven de niveau van $1,27. Dit is op de middellange termijn ons target. We blijven ONDO nauw volgen in onze Discord.”

Datum analyse: 9 juli. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/VWKrIbJJ/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie