Wessel Kersting Wessel Kersting
19/03/2024 15:39 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/03/2024 14:43

Planq (PLQ) aan de rand van groei: ogen op opwaartse beweging

Analyses

Foto: Shutterstock/oatawa

Planq (PLQ), de eerste cryptocurrency ontworpen met mobiele bruikbaarheid als speerpunt, staat vandaag in de schijnwerpers. Deze munt, die gebruikers in staat stelt om de kracht van blockchain te benutten via hun telefoon, belooft de toegankelijkheid van blockchain-technologie wereldwijd te vergroten.

We onderzoeken de koersverwachting van PLQ, met inzichten uit onze Discord community waar we wekelijkse meer dan 20 analyses en regelmatige live-streams delen.

Technische analyse Planq (PLQ) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe interessante coin voorbij zien komen en hebben hier meteen een analyse van gemaakt. Zij zeiden het volgende over PLQ:

“We merken op dat Planq netjes zijn steunzone rond de $0,065 heeft opgezocht. Nu is het moment waarop we hopen dat de koers zijn opwaartse trend weer oppakt.

 

De eerste aanwijzingen voor zo’n opwaartse beweging zouden zijn dat de koers op lagere tijdframes weer hogere hoogtes en hogere laagtes begint te vormen (higher highs en higher lows). Als de koers door de huidige groene zone omhoog breekt, dan willen we graag een nieuwe test van deze zones zien. 

 

Rond de $0,06 hebben we zo’n test al gezien, en nu houden we een oogje in het zeil voor een test rond de $0,07. Dus, voor nu blijven onze verwachtingen voor PLQ positief gericht.”

Datum analyse: 18 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/hKIQeVFM/

Wat komt eraan voor Planq (PLQ)?

Planq, een volledig operationele Layer-1 blockchain, legde in 2023 de basis met CEX-vermeldingen, bruggen naar andere chains, en een sterk team. De 2024 routekaart omvat een decentrale exchange, een NFT-platform, en een airdrop, naast bestaande producten zoals Delta Swap en Block Explorers.

Het netwerk biedt een staking APR van 50%, met een huidige marktkapitalisatie van $6.437.674 en een inflatie van 20%, die afneemt met meer staking. Dit toont Planq’s groeipotentieel en aantrekkelijkheid voor investeerders, zonder maximale voorraad, wat de deur opent naar waardebehoud en toekomstige ontwikkelingen.

Hulp nodig?

Wil jij de voortgang van Planq en de PLQ coin volgen of bespreken? Neem dan zeker een kijkje op de Discord van Planq, maar ook in de Crypto Insiders Discord hebben we een apart kanaal waar alles over Planq besproken wordt!

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Waarom aanstaande donderdag en vrijdag essentieel zijn voor Bitcoin
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Advertentie