Wessel Kersting Wessel Kersting
12/06/2024 12:51 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/06/2024 11:16

Populaire crypto moet deze prijs behouden om erger te voorkomen

THORChain-RUNE
Analyses
Bitcoin crash veegt honderden miljoenen weg bij cryptohandelaren

Foto: Only background/Shutterstock

THORChain (RUNE), een gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol dat het mogelijk maakt om verschillende cryptocurrencies te ruilen, is het focuspunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor RUNE, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier worden de nieuwste analyses altijd als eerst gedeeld.

Technische analyse THORChain (RUNE) koers

THORChain lijkt een cruciaal niveau te bereiken. Als de koers tijdig steun vindt, kunnen we ons opmaken voor een forse stijging. Zo niet, dan moeten we ons voorbereiden op meer dalingen. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit:

“RUNE zit mogelijk midden in een ABC Elliott Wave patroon. Eigenlijk willen we niet dat de koers niet onder de $4,20 zakt. Toch zou het typisch zijn voor een cryptomunt om dit heel kort te doen zodat de koers wat liquiditeit ophaalt en direct herstelt.

 

Als de koers echter duidelijk onder deze prijs uitbreekt, dan voorspelt dat weinig goeds voor RUNE. Dan wordt de structuur verbroken en kan de koers wellicht nog dieper zakken naar de blauwe steunzone.

 

Als RUNE toch boven $4,20 blijft, dan verwachten we dat we het ABC Elliot Wave-patroon hebben afgerond en dat we nu bezig zijn met een opwaarts 12345 EW-patroon. Dit is voor nu dus het niveau waar wij goed op letten om te zien hoe de koers reageert. Voor nu blijven we nog bullish maar houden het $4,20 niveau in de gaten. Ons target voor de middellange termijn is $9,46.”

Datum analyse: 11 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/WLTT44YX/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie