Timo Bult Timo Bult
17/05/2024 14:27 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/05/2024 14:27

Render koers stijgt door Apple nieuws, mogelijk enorme impact op adoptie

Render Token-RNDR
Analyses
Render koers stijgt door Apple nieuws, mogelijk enorme impact op adoptie

Foto: Gorodenkoff/Shutterstock

Over de afgelopen maand heeft render (RNDR) een indrukwekkende stijging van ruim 28 procent doorgemaakt. Een van de belangrijkste oorzaken van deze prijsstijging is het positieve nieuws vanuit Apple. In de Crypto Insiders Discord legde fundamenteel analist Khiem Nguyen uit waarom dit nieuws zo’n impact had en waarom er in de toekomst mogelijk meer positieve ontwikkelingen aan zitten te komen.

Als eerste fundamentele updates als deze ontvangen? Word dan lid van onze Discord.

Chainlink (LINK) breekt uit: experts delen hun volgende targets
Chainlink (LINK) breekt uit: experts delen hun volgende targets

Apple stuwt render met onverwachte vermelding

RNDR token van Render Network beleefde een aanzienlijke prijsstijging nadat Apple tijdens een presentatie op 7 mei hun Octane 3D rendering software toonde. Tim Millet, Vice President of Platform Architecture bij Apple, gaf onverwachts aandacht aan de software waarmee ook het logo van Render Network te zien was.

Octane X is een render applicatie voor het creëren van voor ander andere grafische vormgeving. Gebruikers kunnen gebruik maken van Render Network om renders te maken via het netwerk van GPU nodes.

Apple’s korte vermelding van Octane 3D, die slechts enkele seconden duurde in een keynote van vier minuten, benadrukte de capaciteiten van Octane en de integratie met Apple-producten. Deze associatie met een technologiegigant als Apple is bijzonder goed nieuws, zo benadrukt ook onze analist.

Advertentie

‘Render kan profiteren van Apple’s strijd met Google’

Khiem Nguyen, fundamenteel analist binnen de Crypto Insiders Discord, benadrukte het belang van deze ontwikkeling: “De Octane X app is nu gratis beschikbaar in de App Store. Het team achter deze app streeft ernaar om toegang tot Render Network gratis en naadloos te maken voor creators, zowel binnen de app als via toekomstige apps en diensten van derden die de Render SDK gebruiken.”

Ook een ander aspect kan een positief effect hebben op Render, namelijk de strijd tussen Apple en Google. Khiem legt uit dat “Apple de potentie heeft om een aanzienlijk deel van Google’s marktaandeel over te nemen dankzij de integratie van OpenAI’s ChatGPT op meer dan 2 miljard iOS-apparaten. De onthulling van Apple’s AI, die binnen een maand wordt verwacht, zou erg positief kunnen zijn voor de prijs van RNDR.”

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie