Wessel Kersting Wessel Kersting
25/04/2024 16:06 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/04/2024 13:48

Render (RNDR) koersdaling leidt tot nieuwe kansen in groene zone

Analyses
Fantom (FTM) stuit op weerstand: dit zijn de mogelijke scenario's

Foto: Golden House Images/Shutterstock

Render Token (RNDR), een platform dat de kracht van blockchain gebruikt om grafische rekenkracht te delen, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor RNDR, met inzichten uit onze Discord community waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse render (RNDR) koers

De analisten hebben een groene koopzone kunnen tekenen, wat betekent dat zij een interessant instapmoment hebben gevonden. Zij zeiden hierover onlangs het volgende in de Discord groep:

“RNDR heeft onze aandacht getrokken. We zien een vorming van een groene koopzone tussen $8 en $8,30, waar we persoonlijk geïnteresseerd zijn onze positie uit te breiden. Dit niveau, gekenmerkt door sterke historische weerstand en Fibonacci-niveaus, biedt een sterk punt.

 

Op de korte termijn zouden we graag een consolidatie binnen deze groene zone zien, wat ons het vertrouwen zou geven voor een opwaartse trend. De blauwe zone op de 2,168 Fibonacci stelt ons eerste doelwit voor, waar we een significante weerstand verwachten en waar we mogelijk een eerste deel winst kunnen pakken.

 

Als RNDR dit momentum kan vasthouden en boven onze koopzone kan uitstijgen, dan hebben we goede hoop dat de blauwe zone rond de 2,168 Fibonacci niet alleen een tijdelijke stop is, maar juist een opstapje naar nog hogere niveaus. We houden de boel scherp in de gaten en zijn klaar om te handelen, afhankelijk van hoe de markt zich beweegt.”

Datum analyse: 24 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/FJibyhKD/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
'Bitcoin koers stijgt in twee maanden naar $95.000,' volgens analist
Bitcoin zal naar $420.000 doorduwen volgens financieel expert
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF's
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF’s
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Cosmos (ATOM) staat op het punt om uit groene zone te breken
Cosmos (ATOM) staat op het punt om uit groene zone te breken
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Cardano (ADA) lijkt klaar voor grote uitbraak uit belangrijke zone
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie