Ivan Lagana Ivan Lagana
05/04/2024 10:41 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/04/2024 09:28

Ripple’s XRP klaar voor grote sprong? Koersdoel van $0,9 in zicht

XRP-XRP
Analyses
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen

Foto: Champ008/Shutterstock

Ripple (XRP), bekend om zijn rol in grensoverschrijdende betalingen, is de focus van onze analyse vandaag.

We belichten de koersverwachting voor XRP, met een analyse analyse uit onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we regelmatig live-streams.

Technische analyse ripple (XRP) koers

De XRP koers beweegt al een tijdje voornamelijk zijwaarts, maar daar kan binnenkort eindelijk verandering inkomen. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

‘’Ondanks de zijwaartse beweging van XRP, blijven we optimistisch over de toekomst en verwachten we dat XRP een opwaartse beweging kan maken richting $0,9. Deze verwachting hangt sterk af van het vermogen van de koers om een belangrijke verandering in de marktstructuur te realiseren.

 

Een essentiële stap in deze richting is het doorbreken van de recente high van $0,668. Dit punt markeert de top van de laatste neerwaartse trend en is een kritiek niveau om te overwinnen. Nét onder deze high ligt een significante weerstandszone. Het succesvol doorbreken hiervan zou een sterke indicatie zijn dat XRP op weg is naar hogere prijzen.

 

Bij het doorbreken van deze belangrijke weerstand en de high van $0,668, wordt de weg geopend naar de ‘blauwe box’ rond $0,9. Onze analyse wijst dus op een potentiële opwaartse trend voor XRP, mits de markt de nodige stappen zet om de bestaande weerstanden te overwinnen.’’

 

Datum analyse: 4 april. Tradingview link:https://www.tradingview.com/x/rO2RTeJA/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Ivan Lagana

Ivan is al een tijdje ondergedompeld in de wereld van crypto. Als trader in zowel crypto als traditionele markten, draagt hij bij met zijn technische analyses bij Crypto Insiders. Zijn benadering is voornamelijk gericht op het gebruik van Fibonacci niveaus en prijsactie, tools die hem een dieper inzicht geven in markttrends en helpen bij het voorspellen van toekomstige bewegingen. Hij is gepassioneerd over het delen van deze inzichten, altijd op zoek naar nieuwe kansen en geniet van de dynamiek van de markt.

Net binnen
Trending
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie