Wessel Kersting Wessel Kersting
04/05/2024 11:11 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/05/2024 08:10

Shiba inu (SHIB) start voorspelde stijging vanuit de ‘golden pocket’

Shiba Inu-SHIB
Analyses
Shiba inu (SHIB) koers voorspelt krachtige beweging uit groene zone

Foto: Golden House Images/Shutterstock

Shiba Inu (SHIB), een cryptomunt die aanvankelijk als een grap begon maar snel uitgroeide tot een populair investerings- en handelsinstrument, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We duiken in de koersverwachting voor SHIB, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig analyses en live-streams delen.

Technische analyse shiba inu (SHIB) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben enkele dagen geleden de onderstaande analyse gedeeld. Zoals we nu kunnen zien was deze zeer accuraat. In de Discord omgeving zeiden zij het volgende:

“Shiba Inu laat op de grafiek een interessante formatie zien met de vorming van een ‘golden pocket’ rond de $0,00002082. Deze zone is cruciaal omdat we verwachten dat SHIB hier waarschijnlijk steun zal vinden.

 

Gezien de steun die deze zone historisch gezien heeft geboden, lijkt het een sterke kandidaat om als springplank te dienen voor een mogelijke opwaartse beweging. We anticiperen dat de koers naar deze golden pocket zal bewegen en daar stabiliteit zal vinden, wat het startpunt kan zijn voor een herstel.

 

Ons eerste doel voor dit potentiële herstel is het orderblock boven de huidige positie, gesitueerd rond de $0,000036. Dit niveau vertegenwoordigt een belangrijk doel waar we mogelijk aanzienlijke weerstand of een omslagpunt kunnen verwachten.”

 

Zoals we nu kunnen zien is de koers perfect richting de golden pocket gedaald, en is nu ook bezig met de verwachte opwaartse beweging. De analisten houden in de Discord omgeving de targets strak in de gaten.

Datum analyse: 30 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Mc5UHU80/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Cardano (ADA) lijkt klaar voor grote uitbraak uit belangrijke zone
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie