Wessel Kersting Wessel Kersting
13/06/2024 08:50 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/06/2024 17:04

Solana (SOL) koersdaling: waarom experts positief blijven

Solana-SOL
Analyses
Bitcoin faalt uitbraak vlak voor cruciale inflatiecijfers vandaag

Foto: ARVD73/Shutterstock

Solana (SOL), een blockchain bekend om zijn hoge snelheid en efficiëntie, staat vandaag in de schijnwerpers.

We verkennen de koersverwachting voor SOL, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams delen.

Nieuwe instapkansen voor solana (SOL)

Solana kon dit jaar hard stijgen, maar heeft het de laatste weken moeilijk. De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe analyse voor SOL gedeeld in de Discord omgeving. Hierin zeiden zij het volgende:

“Het is momenteel een moeilijke situatie voor SOL. Op dit moment willen we eigenlijk zien dat de koers terugzakt naar de groene zone. Dit geeft ons de mogelijkheid een gunstige positie op te bouwen in SOL. Wij willen hier graag een ABC Elliott Wave-patroon gevormd zien worden.

 

 Zodra de koers naar beneden gaat, staan wij klaar om in te springen. Over de middellange termijn blijven we bullish en verwachten dat SOL wel weer naar boven gaat en daarom willen we gebruik maken van de verwachte daling.

 

Voor nu blijven we de markt nauwlettend volgen in de Discord groep om de juiste instapmomenten te bepalen en onze strategie aan te passen op basis van de prijsactie.”

Datum analyse: 11 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/GWf8wn94/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Ripple (XRP) kan naar $0,75 schieten terwijl einde rechtszaak nadert
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Cardano (ADA) kan verdubbelen in waarde met langverwachte update
Advertentie