Wessel Kersting Wessel Kersting
06/05/2024 10:58 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/05/2024 00:21

Solana (SOL) lijkt bodem te hebben gevonden; mikt op stijging naar $200

Solana-SOL
Analyses
VeChain (VET) koers kan vanaf hier met meer dan 80% stijgen

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Solana (SOL), een blockchain-platform dat bekend staat om zijn hoge snelheid en hoge doorvoercapaciteit, staat vandaag centraal in deze analyse.

We verkennen de koersverwachting voor SOL, ondersteund door inzichten uit onze Discord community. Hier delen we wekelijks analyses voor meer dan 20 verschillende crypto.

Technische analyse solana (SOL) koers

Solana lijkt onlangs een nieuwe bodem te hebben gemaakt en kan nu mogelijk de eerste tekenen van een omkeer tonen. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“SOL laat momenteel een zeer interessant patroon zien met een groter 12345 Elliott Wave patroon dat zich aan het ontvouwen is. We merken op dat de koers zich in onze groene koopzone bevindt, tussen de $109 en $145.

 

Deze zone valt samen met de 200% en 123,6% Fibonacci niveaus. We hebben deze zone groen gekleurd omdat we persoonlijk hier overwegen onze positie uit te breiden. We verwachten namelijk vanaf hier een herstel van de trend omhoog.

 

We anticiperen op een stevige opwaartse beweging, mogelijk tot aan de $200 op de middellange termijn. We houden in de Discord groep deze zone scherp in de gaten voor tekenen van stabiliteit en kracht, omdat dit kan bevestigen dat het tijd is voor een opwaartse trend.”

Datum analyse: 5 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/GenARVDm/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Waarom aanstaande donderdag en vrijdag essentieel zijn voor Bitcoin
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Advertentie