Wessel Kersting Wessel Kersting
22/05/2024 14:14 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/05/2024 12:50

Solana (SOL) toont kracht en bereidt zich voor op volgende sprong

Solana-SOL
Analyses
Bitcoin op rand van uitbraak: hoe koers naar $80.000 kan stijgen

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

Solana (SOL), een blockchain bekend om zijn hoge snelheid, staat vandaag in de schijnwerpers.

We verkennen de koersverwachting voor SOL, gesteund door inzichten uit onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse Solana (SOL) koers

Solana toont weer veel kracht de laatste tijd, en dat wordt door onze analisten opnieuw bevestigd. Zij deelden onlangs de volgende analyse in de Discord groep:

“We hebben een omkeer gezien in de door ons getekende groene koopzone, waar we een positie hebben opgebouwd tussen de $109 en $143. Momenteel zitten we in een 12345 Elliott Wave patroon en bevinden we ons in een snelle, impulsieve derde wave.

 

Het feit dat we het steunniveau rond de $127 hebben kunnen houden, is naar onze mening een enorm sterk teken. Dit bevestigt ons vertrouwen in een verdere opwaartse beweging. Ons doel is nu om de piek boven de $204 te breken.

 

We blijven de ontwikkelingen nauwlettend volgen in de Discord groep. De langere termijn ziet er positief uit en we verwachten dat SOL hogere niveaus zal bereiken. We blijven optimistisch over de potentie van SOL en houden onze posities nauwlettend in de gaten voor eventuele aanpassingen.”

Datum analyse: 20 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/qfGYYy91/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
Advertentie