Wessel Kersting Wessel Kersting
08/06/2024 11:29 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/06/2024 21:52

Telegram’s Toncoin (TON) stijgt sterk: dit zijn de volgende doelen

Toncoin-TON
Analyses
Telegram's Toncoin (TON) stijgt sterk: dit zijn de volgende doelen

Foto: rafapress/Shutterstock

Toncoin (TON), de cryptocurrency van het Open Network, een project oorspronkelijk gelanceerd door Telegram, staat vandaag in de schijnwerpers.

We duiken in de koersverwachting van TON, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse Toncoin (TON) koers

Toncoin is de laatste maanden sterk aan het stijgen. Na een korte correctie lijkt de opwaartse trend weer voort te zetten. Dat legden de analiste van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“TON heeft keurig onze groene koopzone geraakt die we hebben getekend vanaf de $6,24 en is daarna gestegen zoals we verwacht hadden. Op dit moment willen we zien dat deze kracht blijft doorzetten.

 

We willen als eerst de piek van $7,46 breken, waarna de weg naar de $7,70 open ligt. Voorlopig zijn en blijven we dus nog even bullish met langere termijn targets op $8,74 en $10,63. 

 

Deze opwaartse beweging bevestigt onze positieve verwachting voor de korte termijn en we blijven alert op verdere signalen van kracht.”

Datum analyse: 4 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/UJdXoSms/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Advertentie