Wessel Kersting Wessel Kersting
20/03/2024 19:48 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/03/2024 19:48

THORChain (RUNE) kan na correctie snel naar $12,93 stijgen

THORChain-RUNE
Analyses
Unieke crypto vindt dieptepunt: koers lijkt klaar voor sterke stijging

Foto: Golden House Images/Shutterstock

THORChain (RUNE), een uniek gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol dat het mogelijk maakt om verschillende cryptocurrencies te ruilen, is het focuspunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor RUNE, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we wekelijks meer dan 20 analyses delen en live-streams organiseren.

Technische analyse THORChain (RUNE) koers

RUNE heeft een periode gehad van enorme hype, wat ook terug te zien is in de koers, echter lijkt het nu flink af te nemen. Toch blijven onze analisten positief. Zij deelde de volgende analyse:

“We zijn nog steeds positief gestemd over RUNE, ondanks dat we opmerken dat de correctie vrij diep is. Dit is iets waar we goed op letten.

 

Het lijkt erop dat we een ‘12345 Elliott Wave’ patroon in de koers zien, waarbij de recente snelle stijging kenmerken van een impulsieve derde wave had. Gezien deze beweging lijkt de huidige correctie de vierde wave van dit patroon te zijn. Dit helpt ons inschatten wat de volgende stappen kunnen zijn.

 

Als de vierde wave nu ten einde komt,  kunnen we ons richten op het 127,2% Fibonacci-niveau, wat overeenkomt met een koers van $12,93. Dat is dus het doel waar we voor nu op mikken.”

Datum analyse: 17 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/qIiTFhhI/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Moeder gooit computer met 100 Bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Moeder gooit computer met 100 bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto lijkt op de vooravond van een 80% stijging te staan
Populaire crypto kan snel weer sterk stijgen door vervroeging AI-fusie
Twee veelbelovende crypto die in juni sterk kunnen stijgen
XRP koers op punt van uitbraak met Ripple’s ambitieuze plannen
Populaire AI crypto vindt bodem en lijkt klaar voor sterke stijging
Advertentie