Wessel Kersting Wessel Kersting
25/03/2024 12:49 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/03/2024 14:05

Twee populaire crypto die mogelijk klaar staan om 100% te stijgen

Analyses
Shiba inu (SHIB) arriveert in groene zone, kan vanaf hier hard stijgen

Foto: XanderSt/Shutterstock

Recent hebben onze analisten opvallende ontwikkelingen ontdekt in de koersgrafieken van zowel THORChain (RUNE) als VeChain (VET).

Dit artikel richt zich op deze twee cryptocurrencies. Deze analyses werden al eerder gedeeld in onze Discord community.

THORChain (RUNE) kan na correctie weer hard stijgen

De analisten van Crypto Insiders blijven optimistisch over de RUNE koers, ook al was de correctie behoorlijk diep.

De analisten zien een ‘12345 Elliott Wave’ patroon in de koersontwikkeling, waarbij de recente snelle stijging de kenmerken van een impulsieve derde wave vertoonde. Gezien deze beweging, lijkt de huidige correctie de vierde wave van dit patroon te zijn. Dit geeft de analisten inzicht in de mogelijke volgende stappen.

Nu de vierde wave lijkt te eindigen in de groene zone, richten de analisten zich op het 161,8% Fibonacci-niveau, wat zou overeenkomen met een koers van $18,69. De analisten verwachten dus weer een flinke stijging voor RUNE, mogelijk van meer dan 100%.

Datum analyse: 20 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/kxQ6cQ0Y/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

VeChain (VET) maakt zich klaar voor een 77% stijging

De analisten waarschuwden al vroeg dat de koers van VET nogmaals de zone tussen $0,0347 en $0,0391 zou kunnen testen.

Dat gebeurde onlangs met de correctie dan ook en de koers kwam dit keer op het 61,8% Fibonacci-niveau van $0,03648 uit. Dit laat zien hoe belangrijk deze zone is. De analisten verwachten nu op stijging van VET die mogelijk een ‘12345 Elliott Wave’ kan volgen.

Met dit in gedachten, verwachten de analisten dat de koers zou kunnen stijgen naar ongeveer $0,09, wat een grote sprong zou zijn van zo’n 77% vanaf de huidige prijs. Zolang de koers niet onder de groene zone zakt, blijven de analisten positief over de toekomst van VET.

Datum analyse: 21 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/BFGNRGRM/

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie