Wessel Kersting Wessel Kersting
13/04/2024 17:29 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/04/2024 14:41

VeChain (VET) valt terug naar cruciale zone, kan hieruit sterk stijgen

Analyses
Bitcoin start trend omhoog: hoe koers naar nieuw record kan stijgen

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

VeChain (VET), een blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van supply chain management, staat vandaag in de schijnwerpers.

We onderzoeken de koersverwachting voor VET, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Technische analyse vechain (VET) koers

VeChain maakte gisteren wederom een duik terug in de groene zone van de analisten van Crypto Insiders. Zo lang de koers standhoudt in deze zone er nog weinig zorgen om te maken, legden de analisten onlangs als volgt uit in de Discord groep:

‘Zoals we al eerder voorspelden, heeft de koers van VET een daling gemaakt terug naar de groene koopzone rond de $0,04. We gaven al aan dat dit niet noodzakelijkerwijs een slecht teken zou zijn, zolang de koers steun zou vinden in deze zone.

 

Dit lijkt inderdaad het geval te zijn geweest en we zien nu dat VET hier wederom steun kan vinden. Het huidige Elliott Wave patroon houdt in stand en mogelijk ligt een explosieve stijging in de vorm van een derde wave in het verschiet.

 

Onze eerstvolgende doelen zijn gesteld op de blauwe zone bij de 100% fibonacci rond de $0,0666, en daarna kijken we naar de $0,085. Kortom, VET ziet er op dit moment goed uit en we verwachten dat de koers binnenkort weer kan stijgen.”

Datum analyse: 11 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/I8PtClxB/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Advertentie