Rico Engelbarts
22/01/2019 18:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/01/2019 18:45

“Bitcoin-projecten beginnen in 2019 resultaten te leveren”

Nieuws
bitcoin-projecten_beginnen_in_2019_resultaten_te_leveren

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Veel cryptocurrency-projecten zijn tijdens deze bearmarkt mislukt en sommige altcoins zijn zelfs naar een waarde 0 gezakt. Het is een onzekere tijd voor zowel crypto-projecten als crypto-investeerders. Echter zou 2019 wel eens het jaar kunnen zijn dat verbetering kan gaan brengen.
Charlie Shrem, een invloedrijk persoon in de crypto-wereld, sprak tijdens het programma Crypto Trader van CNBC Africa over zijn verwachtingen van 2019. En net als veel andere crypto-deskundigen klonk hij zeer positief over het komende jaar.
Zo verwacht hij dat in 2019 veel crypto-projecten eindelijk resultaten zullen gaan leveren. Veel projecten die in de 2017 en 2018 grote beloftes maakten, zullen in 2019 hun producten lanceren. Volgens Shrem waren de projecten zo stil vanwege de focus op productontwikkeling.
Op de vraag over de status van de huidige bearmarkt antwoordde Shrem dat het “100% de meest heftige bearmarkt ooit is”. Echter benadrukte hij een belangrijk verschil met verleden bearmarkten; tijdens vorige bearmarkten vroegen insiders zich af hoe lang een crypto het zal uithouden, nu vragen ze zich af hoelang de bearmarkt zal duren. Dit duidt volgens hem op meer vertrouwen in de industrie.
Ook Fred Wilson, mede-oprichter van Union Square, sprak zich onlangs positief uit. Volgens hem zullen de projecten die hun beloftes eindelijk waar gaan maken, de markt de komende jaren opdrijven. Zo hoopt hij dat Filecoin, een project dat meer dan €150 miljoen ophaalde, haar product zal lanceren. Daarnaast zullen volgens hem consumenten stablecoins steeds vaker gaan gebruiken voor bijvoorbeeld crypto gaming.
Ondanks veel ingewijden zich de afgelopen tijd positief uiten over de toekomst van crypto is het einde van de bearmarkt op dit moment echter nog niet in zicht.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie