Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

“Bitcoin-projecten beginnen in 2019 resultaten te leveren”

Veel cryptocurrency-projecten zijn tijdens deze bearmarkt mislukt en sommige altcoins zijn zelfs naar een waarde 0 gezakt. Het is een onzekere tijd voor zowel crypto-projecten als crypto-investeerders. Echter zou 2019 wel eens het jaar kunnen zijn dat verbetering kan gaan brengen.

Charlie Shrem, een invloedrijk persoon in de crypto-wereld, sprak tijdens het programma Crypto Trader van CNBC Africa over zijn verwachtingen van 2019. En net als veel andere crypto-deskundigen klonk hij zeer positief over het komende jaar.

- Advertentie -

Zo verwacht hij dat in 2019 veel crypto-projecten eindelijk resultaten zullen gaan leveren. Veel projecten die in de 2017 en 2018 grote beloftes maakten, zullen in 2019 hun producten lanceren. Volgens Shrem waren de projecten zo stil vanwege de focus op productontwikkeling.

Op de vraag over de status van de huidige bearmarkt antwoordde Shrem dat het “100% de meest heftige bearmarkt ooit is”. Echter benadrukte hij een belangrijk verschil met verleden bearmarkten; tijdens vorige bearmarkten vroegen insiders zich af hoe lang een crypto het zal uithouden, nu vragen ze zich af hoelang de bearmarkt zal duren. Dit duidt volgens hem op meer vertrouwen in de industrie.

Ook Fred Wilson, mede-oprichter van Union Square, sprak zich onlangs positief uit. Volgens hem zullen de projecten die hun beloftes eindelijk waar gaan maken, de markt de komende jaren opdrijven. Zo hoopt hij dat Filecoin, een project dat meer dan €150 miljoen ophaalde, haar product zal lanceren. Daarnaast zullen volgens hem consumenten stablecoins steeds vaker gaan gebruiken voor bijvoorbeeld crypto gaming.

Ondanks veel ingewijden zich de afgelopen tijd positief uiten over de toekomst van crypto is het einde van de bearmarkt op dit moment echter nog niet in zicht.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.880,81 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.880,81 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...