Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

2020 wordt het jaar voor Bitcoin (BTC), aldus Mike Novogratz

Hoewel sceptici geloven dat Bitcoin zijn glorie uit het verleden niet zal doen herleven na de piek in 2017, is Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital, ervan overtuigd dat de meest dominante cryptocurrency in 2020 in de schijnwerpers moet staan.

- Advertentie -

 

De voormalige topman van Goldman Sachs legt uit dat de grootste cryptocurrency tijdens een economische recessie nog weleens goed uit de verf kan komen. 

Novogratz verwacht meer vuurwerk

In twee weken tijd zag de koers van bitcoin (BTC) flinke schommelingen, van een crash van bijna 50% tot het herstellen van bijna 80% in een tijdsbestek van een week. Echter verwacht Novogratz niet dat BTC de komende twee maanden zal kalmeren. hij verwacht namelijk meer volatiliteit in aanloop naar de Bitcoin halving in mei van dit jaar.

De echte test voor Bitcoin

Novogratz zei dat het wereldwijde vertrouwen in Bitcoin is verdwenen na het crashen van de koers. Dit geldt overigens ook voor goud volgens Novogratz, een traditionele safe haven, die bijna 15% in waarde daalde vanaf de piek van 9 maart. 

Tijdens de door het coronavirus aangewakkerde aandelencrash lijkt de Amerikaanse dollar zich aardig goed te houden, maar dit kan veranderen tijdens aanhoudende monetaire chaos. Nu de Amerikaanse Federal Reserve, de Bank of England en andere centrale banken ‘helikoptergeld’ drukken. Het wordt hoog tijd dat het grote publiek het potentieel van Bitcoin als alternatief gaat beseffen.

Volgens onze analist David is het niet het moment om short te gaan en is hij nog steeds op zoek naar een long entry. Dat vergt wel geduld, want de situatie blijft gevaarlijk! Hoe zien de grafieken van bitcoin eruit en wat kan David je daar nog meer over vertellen? Lees het in zijn net verschenen technische analyse: Heb geduld!

Ook onze analist Michiel pleit voor geduld! Volgens hem is de koers van bitcoin ons geduld aan het beproeven en hij vindt het geen probleem om te wachten op een mooie entry; die kan zowel rond de $6.500-7.000 liggen als aanzienlijk lager van hier. Hoor en zie meer in de dagelijkse koersvideo voor onze leden die we vandaag als freebie weggeven!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.971,42 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.845,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.924,69 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.925,97 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.845,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€9.924,69 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.925,97 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.971,42 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...