Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
08/02/2022 16:23 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/02/2022 16:23

5 redenen waarom $45.000 cruciaal is voor bitcoin

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

De koers van bitcoin kan op korte termijn last krijgen van een flink stuk weerstand vanwege technische analyse. Bitcoin knalt momenteel tegen verschillende niveaus van weerstand aan. Tegelijkertijd raken bepaalde indicatoren ook een beetje oververhit. Is het nu tijd om even een correctie te krijgen om vervolgens weer door te stomen naar de bovenkant?

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Koers van bitcoin CME krijgt weerstand

In deze video maak ik gebruik van technische analyse om de grafiek van bitcoin te analyseren. Vandaag kijken we naar de bitcoin CME-grafiek. CME staat voor ‘Chicaco Mercantile Exchange’. Dit is een beurs die voornamelijk door professionele handelaars wordt gebruikt. Aangezien dit meestal de handelaars zijn die voor grote prijsbewegingen zorgen, is het belangrijk om naar deze grafiek te kijken. Qua technische analyse zitten er namelijk verschillen tussen de CME-grafiek en de ‘normale’ grafieken.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie