Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Analist: Zodra de bitcoin (BTC) koers de $14.000 doorbreekt komt het hier niet meer terug

Na een periode van dalingen lijkt bitcoin (BTC) zich klaar te maken voor nieuwe stijgingen. Volgens sommige analisten bestaat er de kans dat bitcoin dit jaar nog zijn all-time high (ATH) gaat verbreken. Ook een technische indicator geeft een bullish signaal

Zo stelt Nunya Bizniz, een analist, dat zodra bitcoin de $14.000 weet te doorbreken, de koers waarschijnlijk niet meer terug zal keren naar dit prijsniveau:

Elke Sat die nog kan worden gekocht en gehodl’d onder de $14K is een cadeautje.

Zodra Bitcoin een maandelijkse close boven de $14K heeft, dan bestaat er een goede kans dat het hier nooit meer terug zal keren.

- Advertentie -

Ter ondersteuning van zijn stelling, wijst Bizniz erop dat tijdens de twee eerdere momenten dat BTC een maandelijkse candle boven een vorige recordhoogte sloot, er een langdurige rally ontstond. Daarna zakte bitcoin niet meer terug naar het prijsniveau van voor de rally.

Nog een positief signaal is de dagelijkse Moving Average Convergence Divergence (MACD). Deze technische indicator volgt de trends op de markt. De MACD vormde onlangs een bullish crossover, wat kan wijzen op mogelijke verdere stijgingen.

De vorige keer dat dit werd waargenomen tijdens de huidige cyclus steeg bitcoin binnen drie weken ongeveer met 50%. Mocht dit weer gebeuren dan zien we BTC wellicht aan het einde van augustus boven de $17.000 staan.

Eerst moet bitcoin echter de dalende trendlijn die al sinds 27 juni weerstand biedt, doorbreken. Die lijn ligt op dit moment ongeveer op $11.950. De komende uren gaat duidelijk worden wat de richting van de koers voor de komende dagen zal zijn.

Afgelopen maandag verscheen de laatste wekelijkse koersanalyse van onze analist David. Heb je die gemist? Lees dan hier alsnog zijn visie en verwachting!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.098,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.909,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.933,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.955,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.997,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.909,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.933,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.955,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.997,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.098,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...