Kevin Schijven Kevin Schijven
30/10/2021 15:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/10/2021 15:15

Baskbetbal fan scoort maar liefst $100.000 aan bitcoin (BTC) in vrije worp

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
basketbal bitcoin

Een basketbal fan won gisterenavond maar liefst $100.000 aan bitcoin (BTC). Isaiah Stone moest een reeks vrije worpen scoren in een zogenaamde shootout evenement in de Amerikaanse National Basketball Association (NBA).

Het promotie evenement werd gesponsord door Voyager Digital, een cryptocurrency broker, en vond plaats in het stadion van de Dallas Mavericks, het basketbalteam van miljardair en crypto fan Mark Cuban.

Stone moest driemaal scoren waaronder een driepunter en een worp van vanaf de middellijn. Deze laatste worp vanaf de middellijn, waar Stone de $100.000 aan bitcoin mee verdiende, is hieronder te zien:

Het is het grootste bedrag ooit dat het basketbalteam in een dergelijk evenement weggeeft. Langzamerhand zien we dit jaar crypto steeds vaker in de mainstream verschijnen. Dat kan alleen maar goed zijn voor de koersen.  Afgelopen week sloot Voyager Digital overigens nog een samenwerkingsverband met de Dallas Mavericks voor de aankomende vijf jaar. De twee partijen zijn van plan om in de toekomst samen nog meer crypto promoties te houden.

“De Mavs zijn trots om Voyager te verwelkomen in de Dallas Mavericks familie. Cryptocurrencies en applicaties veranderen de manier waarop zaken en persoonlijke financiën worden gedaan. We geloven dat onze samenwerking met Voyager Mavs en NBA fans in staat zal stellen meer te leren over Voyager en hoe ze meer geld kunnen verdienen via het platform van Voyager dan van traditionele financiële applicaties.”

Aldus Cuban in het persbericht. Voyager digital ontving daarnaast afgelopen week ook een investering van maar liefst $75 miljoen van Alameda Research, het crypto investeringsbedrijf van FTX eigenaar Sam Bankman-Fried.

Coinbase, de grote Amerikaanse cryptocurrency-exchange, werd bijna twee weken geleden nog de officiële crypto sponsor van de NBA. Cuban haalde onlangs uit naar bitcoin maximalisten en steunde juist dogecoin (DOGE).

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie