Corné Marchand Corné Marchand
31/10/2023 21:22 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/10/2023 18:14

Bereid je voor op deze bitcoin move: Grote uitbraak aanstaande?

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

In mijn nieuwste video duik ik weer diep in de wereld van crypto, met een specifieke focus op bitcoin (BTC). De crypto-markt is recentelijk weer mooi groen gekleurd, en bitcoin lijkt op het randje te staan van een significante beweging. In de bovenstaande video deel ik mijn analyse van de huidige BTC koers, waarbij ik zowel korte als lange termijn perspectieven onderzoek.

ETF’s en Bitcoin: een perfecte storm vóór de halving?
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Bitcoin koers bij mogelijke uitbraak naar $40.000

In de video bespreek ik de sterke ‘weekly close’ van bitcoin, een positief signaal voor de koers. Echter, er zijn nog enkele nuances die nader bekeken moeten worden. Ik heb daarvoor de 4-uurs grafiek van BTC onder de loep genomen, die interessante inzichten biedt. Een mogelijke uitbraak zou de bitcoin prijs zelfs naar de $40.000 kunnen brengen, gebaseerd op de huidige patronen en trends.

Bekijk mijn video hierboven om mijn volledige analyse en verwachtingen te horen en zien.

Advertentie

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné zijn slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Deel dit artikel
Corné Marchand

Corné is sinds 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Eind 2020 is hij op YouTube content gaan delen over verschillende crypto projecten, zijn methodes en aanvragen van zijn publiek. Dit is zo goed bevallen dat zijn platform binnen no-time uitgegroeide tot een groep van 60.000 abonnees op YouTube en optellend. Ook op Instagram (https://www.instagram.com/cornemarchand) groeit hij ontzettend hard, door zijn dagelijkse posts en zijn stories die meestal volledig vol staan met bruikbare crypto-informatie. Het crypto-enthousiasme van Corné sloeg over op een hele grote groep waaruit de oproep om een eigen training te maken steeds groter werd. Zo is begin 2021 zijn Cryptonite training ontstaan, waar inmiddels al meer dan 2.500 leden aan deelgenomen hebben. Het is zijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, man tot vrouw en hoog- tot laagopgeleid te helpen om goed voorbereid de cryptowereld in te stappen en hier ook winstgevend te gaan zijn. Als je meer wil leren over Corné en zijn methodes kan je altijd een kijkje nemen op https://www.cornemarchand.nl

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie