David van Ineveld David van Ineveld
06/12/2023 22:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/12/2023 20:19

Bitcoin blijft stijgen, maar tot waar? Een blik op de grafieken

Bitcoin-BTC Ethereum-ETH Dogecoin-DOGE more-coins-icon
icon-ethereum
Ethereum nieuws

Hallo mensen, welkom weer bij een gloedjenieuwe video. In deze video focus ik op de opmerkelijke recente rally van bitcoin (BTC). Uiteraard komen ook weer andere crypto voorbij!

Waarom een Ethereum ETF nog jaren kan duren volgens beleggingsfonds
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Bitcoin stijgt hard, maar ik blijf voorzichtig

Na een korte pauze, waarin ik deelnam aan de marathon in Valencia, keer ik terug naar de crypto-wereld om deze fascinerende ontwikkelingen te bespreken. Opvallend is de doorbraak van bitcoin door de $31.000 weerstand, wat leidde tot een sterke stijging tot zelfs $44.000.

Ondanks deze indrukwekkende trend ben ik persoonlijk terughoudend met het aankopen op deze hoge niveaus. Mijn strategie richt zich op het kopen tijdens dips en het wachten op een gezonde correctie.

Ethereum (ETH) volgde een vergelijkbaar traject met een snelle stijging naar mijn eerste doel van $2.250 na het doorbreken van een belangrijke weerstand. Ook hier neem ik een afwachtende houding aan en overweeg ik extra aankopen bij ondersteuning op lagere niveaus. Voor andere altcoins zoals Phantom, Dogecoin en Avalanche observeer ik de markt op zoek naar potentiële kansen. Bekijk mijn video hierboven voor mij volledige analyse!

Advertentie

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie