John van Meer John van Meer
04/12/2023 13:33 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/12/2023 11:59

Bitcoin breekt uit: koers naar $48.000? Hoe zit het met ETH en ADA?

Bitcoin-BTC Ethereum-ETH Cardano-ADA more-coins-icon
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Dag allemaal, in deze video neem ik jullie weer mee in een diepgaande analyse van de recente ontwikkelingen in de wereld van bitcoin (BTC) en enkele opvallende altcoins.

Als ervaren analist deel ik mijn inzichten en analyses om jullie te helpen de markttrends beter te begrijpen en geïnformeerde beslissingen te nemen in je crypto-investeringen. Deze video is bedoeld als educatief materiaal en niet als financieel advies.

Bitcoin stijging zorgt voor miljoenenschade bij crypto shorters
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Bitcoin en de mogelijke ETF goedkeuring

Een van de meest besproken onderwerpen in deze video is de mogelijke goedkeuring van een bitcoin ETF tussen 8 en 10 januari. Dit is een cruciaal moment voor bitcoin en kan een aanzienlijke impact hebben op de markt. Ik bespreek de mogelijke scenario’s: een stijging naar $48.000 bij goedkeuring, en de negatieve gevolgen van een afwijzing. Daarnaast onderzoek ik de parallellen tussen de huidige marktcyclus en eerdere cycli, met een focus op de zogenaamde ‘pre-halving dips’ die rond die tijd kunnen plaatsvinden.

Advertentie

Analyse van ethereum en andere altcoins

Naast bitcoin, besteed ik aandacht aan ethereum (ETH), axie infinity (AXS) en cardano (ADA). Mijn analyse van ethereum omvat de weerstandsniveaus en de mogelijke correlatie met de bewegingen van bitcoin. Voor AXS en ADA onderzoek ik hun recente marktprestaties en bespreek ik hun potentie voor toekomstige groei. Deze altcoins zijn niet alleen belangrijk vanwege hun individuele potentie, maar ook omdat ze een essentieel onderdeel vormen van de bredere crypto-markt.

Deze video biedt een diepgaande analyse van de huidige staat van de cryptomarkt, met speciale aandacht voor bitcoin en enkele belangrijke altcoins. Deze video mag je dus niet missen!

Crypto Rewind: bitcoin miljardenverkoop, Solana storing en meer
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Meer leren over bitcoin en andere crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs een gratis cursus voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over mijn diensten.

Deel dit artikel
John van Meer

De Bitcoin Consultant voorziet kijkers al sinds 2018 van zeer interessante video’s in crypto omtrent nieuws en prijs analyses. Kijkers waarderen hem vanwege zijn nuchtere, objectieve en begrijpelijke kijk op crypto (koersen) met een vrolijke noot. Het is dan ook niet gek dat meer dan 6000 crypto enthousiasten zijn cursussen hebben gevolgd om betere traders en investeerders te worden.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie