Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) aan de vooravond van een “galactische pump,” zegt analist

Crypto Bitlord, een bekende crypto influencer en analist, zegt dat bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en ripple (XRP) op het moment staan om zó hard te stijgen dat 2017 er niks bij is. Hij tweette dat het slechts een kwestie van tijd is voor bitcoin over de psychologische grens van $10.000 gaat en daarna stijgt naar een nieuwe all-time high.

“Dit is geen pump zoals we in 2017 zagen. Het is een galactische pump uit 2020 die mogelijk is gemaakt met MEER mensen en MEER geld. Nadat je over een paar jaar op deze pump hebt uitgezoomd, zul je zien dat 2017 gewoon een verdomde test was … Het gebeurt …”

“$11.000 komt binnen vier weken, waarschijnlijk minder dan twee. Na consolidatie begint [Bitcoin] aan de ATH-klim. ” voegde hij eraan toe.

- Advertentie -

Daarnaast is hij ook erg bullish over ETH en verwacht hij dat de nummer twee crypto zal verdubbelen in prijs in de volgende maand.

“De volgende maandelijkse [candle] voor ETH zou ons bijna naar $500 moeten brengen.”

Als toevoeging denkt de analist dat XRP, een coin waar investeerders niet blij mee zijn aangezien hij zich al lange tijd in een bearish trend bevindt, het ook heel goed zal gaan doen.

“XRP staat aan de rand van een pomp in verticale stijl. Kom over een paar dagen terug op deze tweet en vraag jezelf af: ‘waarom heb ik niet gekocht’. ” zei de analist.

Crypto Bitlord staat bekend om zijn kritische kijk op de startup uit San Francisco, Ripple. Vorig jaar in augustus is hij een petitie gestart waarin stond dat de startup moest stoppen met het verkopen van hun XRP. Verder zei hij ook dat hij gelooft dat de verkopen van Ripple zelf de markt overstromen, wat er voor zorgt dat de koers niet omhoog kan.

Toch is niet elke analist het met Crypto Bitlord eens. Zo zegt CryptoAmsterdam aan zijn volgers dat het einde van een wel heel kort ‘altcoin season’ nabij is.

“Ik denk dat het altcoin-feest zeer binnenkort zal eindigen … [Bitcoin] dominantie [bij] wekelijkse support. BTC blijft voor meer dan 70 dagen hangen. BTC-volatiliteit op dieptepunten sinds 2017 slechts vier keer gezien. Deze dieptepunten werden gevolgd door 50% -250% BTC-bewegingen. Q3 is historisch bearish geweest.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.402,97 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.402,97 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...