Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

‘Bitcoin (BTC) corrigeert voordat het in 2021 zijn ATH weer bereikt,’ aldus analist

De crypto-analist die vorig jaar de daling van bitcoin (BTC) nauwkeurig voorspelde, heeft zijn prognose voor de stijging van BTC bijgewerkt naar $100.000, aangezien de mainstream cryptocurrency de top van een langetermijn driehoek nadert. Dat deelt crypto-analist Dave the Wave recentelijk op Twitter met het bericht dat bitcoin bullish begint te worden na verschijnselen van compressie.

“Momentum en volatiliteit vlakken af als de prijs opkrult binnen het zakelijke uiteinde van de driehoek. Het toont een beeld van afnemende rendementen/prijsontdekking als er ooit een was, en op basis van wat de prijs eigenlijk doet, niet wat het ‘zou’ moeten doen.”

- Advertentie -

Op basis van de grafiek verliest bitcoin momentum zoals te zien is in de inzakkende logaritmische Moving Average Convergence Divergence (LMACD). De indicator is ontworpen om veranderingen in de trend, kracht en momentum van een asset te onthullen.

Bovendien lijkt de volatiliteit van het digitale goud meerdere dieptepunten te gaan bereiken nu de Bollinger Bands Width (BBW) -indicator een waarde van 0,50 nadert. De lage BBW-waarde suggereert dat het handelsbereik van BTC op het smalste punt in vier jaar ligt.

Het versmallende bereik en het dalende momentum van Bitcoin suggereren dat er een agressieve beweging aan zit te komen, aangezien de cryptocurrency het einde nadert van een meerjarige driehoek. Dave zegt dat zodra de volatiliteit terugkeert, hij verwacht dat bitcoin een aanzienlijke correctie zal ondergaan.

Gelukkig is dit niet het einde van Dave zijn analyse, want na de correctie zie Dave dat Bitcoin in 2021 zijn All-Time High opnieuw zal bereiken waarna het door zal zetten naar de $100.000 voor het einde van 2022.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.161,35 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.161,35 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...