Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

‘Bitcoin (BTC) en andere crypto’s ontwikkelen zich tot echte alternatieve valuta’s,’ aldus professor

Professor Daniel Lacalle, PhD en econoom, is een ervaren fondsbeheerder en auteur van besteseller “Life in the Financial Markets” en “Escape from the Central Bank Trap.” Daarnaast is hij ook nog eens professor global economics op de IE Business School in Madrid. Daarnaast is Dr. Lacalle veel te zien bij nieuws outlets als CNBC, Bloomberg TV, BBC, Hedgeye, Seeking Alpha, Business Insider en meer.

Lacalle heeft onlangs een tweet de wereld ingestuurd waarin hij aangaf dat cryptocurrencies een nieuwe fase van progressie ingaan. Hoewel cryptocurrencies al breed worden geaccepteerd als een van de beleggingscategorieën, zijn ze klaar voor een belangrijkere rol.

- Advertentie -

In de tweet geeft hij aan dat cryptocurrencies zichzelf daadwerkelijk aan het vestigen zijn voor alternatieve valuta’s. Lacalle gebruikte in zijn tweet grafieken van bitcoin (BTC) en ethereum (ETH).

Hoewel Lacalle aangeeft wel erin te geloven en denkt dat de cryptomarkt nog sterk kan groeien, zegt hij ook dat er wel moet gebeuren voordat de adoptie van cryptocurrencies als financieel instrument compleet is.

In 2020  hebben we via verschillende manieren kunnen zien dat cryptocurrencies zich binnen de “echte” economie aan vestigen is. Zo waren cryptocurrencies vaak het gesprek van de dag bij traditionele financiële nieuws-outlets en is er ook veel veranderd op het gebied van de regulering.

Zo zagen we niet zo lang geleden dat Paul Tudor Jones aangaf met zijn fonds in bitcoin te willen investeren. In een CNBC interview gaf hij aan ongeveer 2% van zijn fonds hierin te willen stoppen. Dit staat gelijk aan ongeveer $100 miljoen in bitcoin. Jones gaf aan:

“Elke dag die bitcoin overleeft, zal het vertrouwen erin toenemen”

Ook deed Robert Kiyosaki, investeerder en auteur van ‘Rich Dad, Poor Dad’, uitspraken over bitcoin en is ondertussen bitcoin voorstander geworden. Kiyosaki ging zelfs zo ver dat hij miljardair Warren Buffet bekritiseerde voor het niet geloven in Bitcoin.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.158,23 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.158,23 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...