Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) en crypto krijgen meer interesse van grote investeerders, maar er bestaan nog zorgen

Een recent onderzoek van crypto verzekeringsbedrijf Evertas toont aan dat 25% van de ondervraagde institutionele investeerders, die bij elkaar een vermogen hebben van bijna $80 miljard, meer zouden willen investeren in cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC).

Het onderzoek gaf aan dat 26% van de ondervraagden overtuigd is dat de pensioenfondsen, verzekeraars en andere instituties hun cryptocurrency aankopen aanzienlijk gaan verhogen.

- Advertentie -

64% van de ondervraagde verwachte slechts een kleine toename in cryptocurrency aankopen. Het overgrote deel van de ondervraagden is ervan overtuigd dat de groeiende interesse in cryptocurrencies te maken heeft met de huidige ontwikkelingen rondom de regulaties van digitale valuta.

80% van de deelnemers denkt dat de huidige markt nog relatief klein is in vergelijking met andere financiële markten. Ze zijn er echter wel van overtuigd dat de markt zal groeien in de aankomende 5 jaar.  Ondanks de groeiende interesse blijven er investeerders die hun twijfels hebben bij cryptocurrencies.

Een groot deel van de deelnemers, 56%, is bang dat de veiligheid nog niet helemaal op orde is wat digitale valuta betreft. 54% is zelfs ‘zeer bezorgd’ over de compliance procedures en de huidige bedrijven die financiële dienstverlening aanbieden in de sector. Daarnaast spraken ze ook hun twijfels uit over de huidige platforms, zoals cryptocurrency exchanges, waarop je kan traden.

“Over het algemeen zijn veel investeerders dus erg geïnteresseerd in cryptocurrencies maar hebben nog hun twijfels bij de huidige vorm waarin het wordt aangeboden. Vooral de huidige infrastructuur lijkt een probleem dat opgelost moet worden alvorens instituties het volle potentieel kunnen benutten.”

Aldus J. Gdanski, eigenaar van Evertas.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.305,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.339,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.363,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.384,40 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.387,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.305,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.339,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.363,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.384,40 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.387,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...