Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) futures handelsvolume op Bakkt schiet naar all-time high (ATH)

Het dagelijkse handelsvolume van bitcoin (BTC) futurescontracten op Bakkt is plotseling omhooggeschoten en heeft een nieuw all-time high (ATH) gevestigd. Dat kondigt het bedrijf 16 september aan op Twitter:

- Advertentie -

Bakkt is het institutionele handelsplatform van de Intercontinental Exchange (ICE). Verwachtingen omtrent dit platform waren hooggespannen, ondanks dat de lancering telkens werd uitgesteld. Toen het platform eindelijk lanceerde, rond deze tijd vorig jaar, bleek het handelsvolume echter teleurstellend te zijn.

Bakkt meldt dat het een nieuw record heeft gevestigd met meer dan $200 miljoen aan verhandelde contracten op 15 september, een toename van 36% ten opzichte van het vorige record. De Bakkt Volume Bot (niet geaffilieerd met Bakkt) meldt dat er maar liefst 17.745 contracten zijn verhandeld op 15 september, een toename van 61% ten opzichte van de dag ervoor, al ligt de waarde juist net onder de $200 miljoen.

Ook blockchain-analysebedrijf Skew Markets bevestigt het record. Echter zegt Ecoinometrics, tevens een analysebedrijf, dat het aantal contracten die daadwerkelijk zijn afgesloten voor fysieke afwikkeling in bitcoin, niet groeit. In tegenstelling tot de meeste andere beurzen die bitcoin futures aanbieden, worden de contracten op Bakkt ook daadwerkelijk met bitcoin afgewikkeld.

Het handelsplatform is van plan binnenkort de Bakkt App uit te brengen. Mensen kunnen op de website van Bakkt zich vast aanmelden voor de app.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.272,15 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.269,24 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...