Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

‘Bitcoin (BTC) halving in combinatie met fiatgeldprinter kan nieuwe bull run initiëren’

Volgens crypto pionier Charlie Shrem gaat de aanstaande bitcoin (BTC) halving een nieuwe bull run veroorzaken. Echter zal dit volgens hem wel pas in 2021 zijn. Hij zei dit tijdens de Virtual Blockchain Week. Volgens hem gaat de combinatie van het gehalveerde aanbod en de financiële noodhulp die beschikbaar wordt gesteld voor een nieuwe rally zorgen.

Volgens Shrem is het interessant dat er een halving is in deze zware en beladen periode:

“Er worden miljarden dollars gedrukt en uitgedeeld aan burgers in heel de Verenigde Staten, veel werklozen ontvangen ook hun steun op het moment dat iedereen weer aan het werk kan. Daarbij hebben mensen ook minder uitgegeven omdat ze alleen maar thuis zitten. Daarnaast zit er een halving aan te komen die de verkoopdruk doet afnemen. Veel miners die investeren in de toekomst hebben ook kosten die ze moeten maken zodra alle druk wegvalt, wat verwacht je dan dat er gebeurt?”

- Advertentie -

Charlie richtte zich ook op de aandelenmarkt en noemde de S&P 500 slechts een instrument om het volk te manipuleren.

“De aandelenmarkt, ik geloof er niks van het is te gemakkelijk te manipuleren. Ik houd me er daarom totaal niet mee bezig. Je maakt me niet wijs dat de helft van het land zonder werk zit en de aandelenmarkt keihard gaat. Hoe staat dat in verhouding met de onze economie?”

Het zal zeker nog even duren voor we wat gaan merken van de halving zegt Shrem in een interview. Het kan echt nog maanden duren voor we er iets van gaan voelen. Shrem voegt eraan toe dat volgens hem de halving niet direct gaat zorgen voor een prijs verdubbeling maar eerder een nieuwe rally teweeg gaat brengen.

“Het was een bullish sentiment wat plaatsvond na de halving, de verkoopdruk nam flink af. Er waren ontzettend veel positieve dingen die mee hielpen destijds en ik verwacht dat we dat weer gaan ervaren.”

Bitcoin heeft een mooie move gemaakt, en dat in moeilijke tijden! Hoe kijkt onze analist Michiel nu naar de situatie? Lees het in zijn net verschenen technische analyse.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.282,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.105,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.125,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.181,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.193,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.105,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.125,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.181,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.193,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.282,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...