Timo Bult Timo Bult
02/11/2021 17:17 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/11/2021 17:17

Bitcoin (BTC) in de aanval, ethereum (ETH) naar nieuwe ATH maar polkadot (DOT) in de schijnwerpers!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin (BTC) in de aanval, ethereum (ETH) naar nieuwe ATH maar polkadot (DOT) in de schijnwerpers!

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

De koersen hebben zich vandaag mooi ontwikkeld! Bitcoin (BTC) wist een mooie stijging neer te zetten terwijl ethereum (ETH) zelfs naar een nieuwe all-time high (ATH) is gevlogen. Ook polkadot (DOT) laat weer mooie dingen zien. In dit artikel lees je alles over de huidige stand van zaken op de cryptomarkt.

Crypto ontbijt: ‘Crypto koning’ in hoger beroep, bitcoin-ETF nieuws & meer
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Bitcoin (BTC) koers valt weerstand aan

Te beginnen met bitcoin. De prijs van BTC is namelijk afgelopen nacht na het vormen van een hogere low naar boven uitgebroken. De koers kon hiermee afgelopen nacht met ruim 5% in waarde stijgen en is nu aangekomen bij $64.000, een weerstandszone op weg naar de huidige ATH.

Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $63.820 op crypto exchange Coinbase. Een succesvolle uitbraak uit dit prijsbereik zou de weg naar de ATH kunnen openen. Het huidige prijsbereik vindt zijn weerstand bij $64.000 en steun bij $60.000.

De koers volgt nog altijd de verwachting van analist en trader Nebraskan Gooner. Mocht dit zo doorzetten dan zou volgens hem de volgende halte bij $70.000 kunnen liggen. En dan ten slotte nog een leuk nieuwtje; de burgemeester van de Amerikaanse stad Miami zal zijn volgende salaris volledig in bitcoin uit laten betalen!

Advertentie

Ethereum (ETH) lijkt eindelijk uitbraak te kunnen realiseren

Ethereum lijkt eindelijk een overtuigende uitbraak te kunnen realiseren. De afgelopen dagen zagen we al wat kleine verbeteringen van zijn ATH, maar het was met verbeteringen van enkele tientallen dollars niet echt om over naar huis te schrijven. Op Coinbase is ETH de afgelopen uren eindelijk verder uitgebroken. De nieuwe ATH ligt nu op $4.525 op deze exchange, een verbetering van 1%.

Polkadot trekt de show echter naar zich toe, zoals Insiders vanochtend ook al in de video-update van Michiel konden zien. Die altcoin steeg de afgelopen 24 uur flink en zette een nieuwe ATH neer van $53,38 op Coinbase!

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie