Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) is de beste afdekking tegen inflatie, zegt miljardair Paul Tudor...

Bitcoin (BTC) is de beste afdekking tegen inflatie, zegt miljardair Paul Tudor Jones

- Advertentie -

Miljardair Paul Tudor Jones, een beroemde Wall Street investeerder, noemt bitcoin (BTC) een geweldige afdekking tegen inflatie en zegt dat hij inmiddels er nog meer van houdt dan toen hij het voor eerst in mei kocht.

Jones sprak op 22 oktober in een interview met CNBC’s Squawk Box over de grootste cryptocurrency op de markt.

Jones geeft toe dat hij pas de voordelen van bitcoin inzag in maart en april dit jaar. Toen werd duidelijk dat centrale banken, vanwege de coronapandemie, enorme hoeveelheiden geld drukken, ook bekend als quantatitive easing (QE).

Jones zegt dat hij tot de conclusie is gekomen dat bitcoin de beste asset is om jezelf tegen de aankomende inflatie in te dekken. Hij voegt daaraan toe dat dit ongekende tijden zijn en dat we dit soort mate van inflatie al meer dan 80 jaar niet meer hebben gezien.

Verder meldt Jones dat Bitcoin momenteel heel erg lijkt op het investeren in technologiebedrijven als Apple en Google in hun vroege dagen. Hij voegt daaraan toe dat bitcoin een enorme groep van hele slimmen mensen heeft die er in geloven.

Jones geeft echter toe dat hij momenteel maar enkele procenten van zijn totale vermogen in bitcoin heeft zitten. Jones maakte naam toen hij in 1987 de beurscrash voorspeldde en mensen hopen dat hij meer grote investeerders naar de cryptomarkt zal aantrekken.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.089,10 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€14.103,40 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.126,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.181,20 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.358,50 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...