Home Nieuws Bitcoin nieuws 'Bitcoin (BTC) is niet 100, maar een miljoen keer beter dan goud,'...

‘Bitcoin (BTC) is niet 100, maar een miljoen keer beter dan goud,’ zegt CEO MicroStrategy

- Advertentie -

In een interview met financieel nieuwskanaal Real Vision zei Michael Saylor, CEO van MicroStrategy, dat je bij het investeren in bitcoin (BTC) altijd bang moet zijn dat je niet genoeg hebt geïnvesteerd. Saylor, wiens bedrijf deze zomer $425 miljoen in Bitcoin heeft geïnvesteerd, voegde eraan toe als je Bitcoin echt begrijpt, dat een investering van 1% van je portefeuille in het digitale goud niet genoeg is.

Saylor en de kopstukken van het bedrijf concludeerden dat Bitcoin de beste lange termijn optie was en noemden het actief “een cybernetische bijenkorf beschermd door een gecodeerde muur.” Ook liet hij weten dat zijn bedrijf de recente Bitcoin-investering heeft gedaan vanwege de financiële crash als resultaat van COVID-19.

Saylor hint naar een mogelijke verslaving aan het kopen van het digitale goud. Wanneer hij op de exchanges zit, doet hij niks anders dan kopen. Hij zei zelf dat hij tijdens zijn aanwezigheid op de markt voor vier dagen lang, elke minuut besteedde aan het kopen van de cryptocurrency. Zijn verslaving lijkt verdacht veel op het zogenoemde goudkoorts, waarbij goudzoekers koortsige opgewondenheid tonen wanneer ze in aanraking komen met goud.

“Als het niet 100 keer beter is dan goud, is het een miljoen keer beter dan goud, en er komt niets in de buurt.”

Saylor zei daarnaast de investering in bitcoin 100 jaar vast te willen houden. De positieve insteek is terug te zien op Twitter, waar hij grotendeels alleen nog maar over het digitale goud tweet.

Als je nagaat dat hij in 2013 nog vreesde voor het einde van de cryptocurrency, dan besef je wel in een keer hoe het digitale goud levens heeft veranderd.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.076,10 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.118,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€14.121,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.188,40 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.339,90 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...